DayTrading: Wtorek 25.06.2013
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Wtorek 25.06.2013
coś takiego z perspektywy H1 mi wychodzi na usdchf. W miejscu gdzie jest znak zapytania warto obserwować cenę, ewentualnie poczekać spokojnie na wybicie i retest brązowej linii choć wydaje się bardziej prawdopodobny scenariusz z odbiciem od TL (brązowa) i ponownym testem górnej bandy kanału - zobaczymy co na to rynek...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
1,3
???

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
jdziem na U J pieknie
Usd/Chf na H4 rysuje teraz formację nietoperza pytanie tylko czy dane pozwolą na jej realizację.
Ostatnio zmieniony 25 cze 2013, 16:05 przez Butterfly, łącznie zmieniany 2 razy.
Brak zysków to jeszcze nie strata.
na d1??
ciekawe czy risk on czy off
ciekawe czy risk on czy off
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
wszystkie wskaźniki w stanach powyżej oczekiwań, nie ma bata żeby dolar nie zyskiwał
to mocniejszy AS od zawężeń FEDu dotyczących ilości skupu
wydaje mi się że jedziemy na 99,00 , ale ja zawsze pod prąd gram, wasz wybór
to mocniejszy AS od zawężeń FEDu dotyczących ilości skupu
wydaje mi się że jedziemy na 99,00 , ale ja zawsze pod prąd gram, wasz wybór
Fakt, pytanie tylko ile jeszcze może zyskać?:)nie jestem długo na rynku ale w moim odczuciu już dość długo dolar idzie w górę dlatego rozpatruję go pod kątem spadków:)
Brak zysków to jeszcze nie strata.
to zależy od punktu odniesienia, ktoś może powiedzieć że złoto jest przewartościowane, ale znajdzie się też ktoś taki mówiący że kiedyś było niedowartościowane