a konkretnie w którym miejscu?speedpips pisze:Jest na platformie " c Trader "
Oraz na platformie Dukaskopy
DayTrading: Wtorek 25.06.2013
Re: DayTrading: Wtorek 25.06.2013
chciwość jest dobra
zaczyna sie UP na EDKU pod wejscie pejsikow jak i na SP500 futach
co do DAx i indekos pamietac ze idzie koniec kwartalu polrocza
wiec podbijanko pod bonusiki moze byc i wyniki spolek na JEsien w dol i na koniec roku znowu gora chyba ze CHiny pekna
to

co do DAx i indekos pamietac ze idzie koniec kwartalu polrocza

, ale duzo nowych nickow scalpujemy ? edka
Ostatnio zmieniony 25 cze 2013, 13:56 przez wirtp, łącznie zmieniany 1 raz.
Na Dukasie jest opcja ( zamknij wybrane ) zaznacza się wszystkie i klika opcję a wszystkie pozycje zostają zamkniętepkubiu pisze:a konkretnie w którym miejscu?speedpips pisze:Jest na platformie " c Trader "
Oraz na platformie Dukaskopy
A na cTrader jest na dole bezpośrednia ikona ( zamknij wszystkie zlecenia ) i jw.
Aha i w Aliorze też jest

Ostatnio zmieniony 25 cze 2013, 14:12 przez speedpips, łącznie zmieniany 1 raz.
MT4 na BRE Forex ECNpkubiu pisze:co do hedge - to ma sens ale zeby zamknąc wszystkie pozycje w jednym momencie na wet na rożnych walorach jest taka opcja na platformach?

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
tak ze po konsoli spodziwal bym sie na DAX i SP500 short sqzza pieknego pod "windows dresera" na koniec półrocza
i pod wyniki spolek 
-- Dodano: wt 25-06-2013, 14:17 --
Draghi says economic outlook still warrants an accommodative monetary policy stance: So Europe won't be hiking rates any time soon? Whoa

-- Dodano: wt 25-06-2013, 14:17 --
Draghi says economic outlook still warrants an accommodative monetary policy stance: So Europe won't be hiking rates any time soon? Whoa
wlasnie mam MT4 ale nie widze nic takiegocytrynek pisze:MT4 na BRE Forex ECNpkubiu pisze:co do hedge - to ma sens ale zeby zamknąc wszystkie pozycje w jednym momencie na wet na rożnych walorach jest taka opcja na platformach?
Wreszcie Ferie więc można grać spokojnie na Foreksie
To jest w Bre smart orders
Nie każda platforma MT4 ma takie same funkcjonalności. Ważna jest nakładka BRE SMART ORDERS, dostępna tylko w platformie BRE Forex ECN. Poczytasz o niej TUTAJpakubiu pisze:wlasnie mam MT4 ale nie widze nic takiegocytrynek pisze:MT4 na BRE Forex ECNpkubiu pisze:co do hedge - to ma sens ale zeby zamknąc wszystkie pozycje w jednym momencie na wet na rożnych walorach jest taka opcja na platformach?
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
może pod te dane przetestują wczorajsze denko, i stamtą dalej hop do góry
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!