DayTrading: Wtorek 25.06.2013
Re: DayTrading: Wtorek 25.06.2013
up na USD
Witam forum,
po dyskusji z adminem FF cofneli mi bana.
Chyba lepiej zamknąć paszczę i nie pomstować na soników. Wygrywają.
Mało brakowało a tymedu poszedłby z torbami, wystarczył porządny whipsaw ponad 1.34 na edziu i po gościu.
Nie lubię nikogo chwalić ale chłop sam przyznał że było krucho i pracuje nad ulepszeniem wejść.
Chwała mu za to.
TAH opublikował post że UJ zasługuje na longa (klasyczny L, nie scout).
Pomyślałem, czemu nie...
p/s usdcad podobno byczy jest.
http://www.mql5.com/en/charts/444754/us ... de-brokers
p/s2 marekdt - przepraszam za ostatnią wypowiedź, sorry, poniosło mnie.
po dyskusji z adminem FF cofneli mi bana.
Chyba lepiej zamknąć paszczę i nie pomstować na soników. Wygrywają.
Mało brakowało a tymedu poszedłby z torbami, wystarczył porządny whipsaw ponad 1.34 na edziu i po gościu.
Nie lubię nikogo chwalić ale chłop sam przyznał że było krucho i pracuje nad ulepszeniem wejść.
Chwała mu za to.
TAH opublikował post że UJ zasługuje na longa (klasyczny L, nie scout).
Pomyślałem, czemu nie...
p/s usdcad podobno byczy jest.
http://www.mql5.com/en/charts/444754/us ... de-brokers
p/s2 marekdt - przepraszam za ostatnią wypowiedź, sorry, poniosło mnie.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
- atlanticos
- Maniak
ujek mnie ostatnio nie zawodzi...TP zebrany...czekamy teraz na 98 z S-ką na dokończenie prawego ramienia
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
muszę Ci pogratulować ten tydzień zaczynasz świetnie oby trend się nie odwróciłatlanticos pisze:ujek mnie ostatnio nie zawodzi...TP zebrany...czekamy teraz na 98 z S-ką na dokończenie prawego ramienia

Przedstawione w powyższym opracowaniu treści sporządzone z najwyższą starannością i według najlepszej wiedzy autora. Prezentowane w celach informacyjnym i edukacyjnym i nie powinny być wyłączną podstawą podejmowania decyzji. Nie stanowią rekomendacji
a propo rgra, ciekawie wygląda dno na ropie brent, do zaroienie jakies 150 pipooli H1atlanticos pisze:...na dokończenie prawego ramienia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
atlanticos pisze:ujek mnie ostatnio nie zawodzi...TP zebrany...czekamy teraz na 98 z S-ką na dokończenie prawego ramienia
dane pod umocnienienie USD i z RGR moze nic nie byc a atak na 98 85
jak przewidujecie zachowanie DAX-a
USD JPY teraz mamy na 1 h orgr 

- atlanticos
- Maniak
dzięki... też liczę że passa bez pudła potrwa dłużej ale... to rynek nami rządzi a nie my nim więc czas pokażewojtusnik pisze:muszę Ci pogratulować ten tydzień zaczynasz świetnie oby trend się nie odwróciłatlanticos pisze:ujek mnie ostatnio nie zawodzi...TP zebrany...czekamy teraz na 98 z S-ką na dokończenie prawego ramienia

co do ujka to na 98.30 biegnie obecnie TL która powinna go zatrzymac - jak do tego dorzucimy poziom lewego ramienia z czwartku (98.23) to klocki jakby pasowały do siebie... tak sobie myślę że dopiero skośni wyciągną chyba ujka w górę, a jutro na sesjach europejskiej i (h)amerykańskiej będziemy dołować go znowu
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
na 98 1 h orgr