mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
Re: BRE Forex ECN
To porównaj jeszcze strefy czasowe może. Patrzę na innego brokera, gdzie akurat handel zaczął się parę minut później ale wszystko wskazuje na to, że otwarcia były na podobnym poziomie.
edit:
U mnie ceny wszędzie są na podobnym poziomie.
edit:
U mnie ceny wszędzie są na podobnym poziomie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
dyskusja jak ze ślepym o kolorach
ja jedno ty drugie, ja wczoraj napisalem w pierwszej godzinie handlu bre, ty o strefach czasowych
pełne rozczarowanie, bynajmniej juz nie tylko i nie najbardziej bre,
dla mnie EOT, trzymajmy jakiś poziom
-- pn 24-06-2013, 10:41 --
i znowu odpowiedziales w tym samym klimacie, ale chyba załapałeś o co w końcu chodzi bo usunąłeś post
ogladales moje zalczniki w ogole?
ja jedno ty drugie, ja wczoraj napisalem w pierwszej godzinie handlu bre, ty o strefach czasowych
pełne rozczarowanie, bynajmniej juz nie tylko i nie najbardziej bre,
dla mnie EOT, trzymajmy jakiś poziom
-- pn 24-06-2013, 10:41 --
i znowu odpowiedziales w tym samym klimacie, ale chyba załapałeś o co w końcu chodzi bo usunąłeś post
ogladales moje zalczniki w ogole?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zedytowałem wcześniejszy zamiast dublować informacje. Widziałem Twoje, na poprzedniej jest też mój z BRE bez tego pojedynczego ticku, gdzie ceny się potwierdzają, stąd prawdopodobnie jest to jakiś błąd.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
raposo pisze:Zedytowałem wcześniejszy zamiast dublować informacje. Widziałem Twoje, na poprzedniej jest też mój z BRE bez tego pojedynczego ticku, gdzie ceny się potwierdzają, stąd prawdopodobnie jest to jakiś błąd.
o i było tak od razu !!! a nie sugerować, że ja się pomyliłem
z pewnymi osobami nie należy się kłócić bo sprowadzą do swojego poziomu a potem pokonają doświadczeniem,
myślałem , że przedstawiciel forexclub.pl i pośrednio breforex do tych osób nie należy
Ok, w takim razie wybacz mój błąd. Na szybko sprawdzałem i jak widzisz, u mnie tego ticku nie ma (nie wiadomo czemu), stąd zamieszanie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
u mnie jest w kazdej instalacji mt4, nawet na android - na realraposo pisze:Ok, w takim razie wybacz mój błąd. Na szybko sprawdzałem i jak widzisz, u mnie tego ticku nie ma (nie wiadomo czemu), stąd zamieszanie.
na demo nie ma tej swieczki w ogole- notowania sa od nastepnej
chciałem zapytać się o wolumen, w ECN -ch też jest tak jak w MM że liczy on zwyczajnie tik czy może faktycznie ilość kupujących do sprzedających chce sobie kupić książkę i nie wiem czy warto
Dwie strony wcześniej była odpowiedzi na to pytanie:
http://forex-nawigator.biz/forum/bre-fo ... ml#p594759
http://forex-nawigator.biz/forum/bre-fo ... ml#p594759
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
@ marcin.in00 - jeżeli chodzi ci o wolumen w market depth to tak, jak napisał raposo, natomiast jeżeli pytasz o wskaźnik volume w mt4, to po prostu zlicza on ticki. O tym też gdzieś zresztą wcześniej było 

mowa jest milczeniem a srebro złotem 

chyba myślę źle, ruch ceny nie jest modelowany w ECN więc ten wskaźnik mt4 dobrze obrazuje sytuację , nom fakt nie wiemy ile przypada kupujących i sprzedających na jeden tick nom ale to chyba nie jest takie ważne , a jeśli chodzi o ten wolumen klikając na wykresie prawym klawiszem myszy to o niego Ci chodzi , napiszcie wprost warto kupić książkę waszym zdaniem o wolumenie czy nie