Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Ostatnio cos spready poszly do gory. W londynskiej 2 pipsy na eur cad i 2,5 na eur chf. Jakos nie pamietam wczesniej takich. Zlecenia otwieraja mi sie wyraznie powyzej bid, a cos takiego bym wczesniej nie zauwazyl. Mam nadzieje ze konto nondrawdawn (ndd) nie zamienilo mi sie w konto dealdesk (dd) bo byloby mi przykro 

Naprawione.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Pytanko do Armada Markets.
Witam.
Jestem świeży w tym biznesie więc proszę o wyrozumiałość, chciałbym się spytać czy przy otwarciu konta demo jest ustalony na dzień dobry depozyt 5K, czy też ja daję ciała i nie potrafię się odpowiednio rozejrzeć przy rejestracji konta, dźwignia o.k do wyboru, ale gdybym chciał na ten przykład zacząć od dajmy na to 1000 waluty?
Czy można by było dołożyć okienko z opcją wyboru wysokości startowego depozytu? Powiedzmy od 500 do x.
Pozdrawiam.
Witam.
Jestem świeży w tym biznesie więc proszę o wyrozumiałość, chciałbym się spytać czy przy otwarciu konta demo jest ustalony na dzień dobry depozyt 5K, czy też ja daję ciała i nie potrafię się odpowiednio rozejrzeć przy rejestracji konta, dźwignia o.k do wyboru, ale gdybym chciał na ten przykład zacząć od dajmy na to 1000 waluty?
Czy można by było dołożyć okienko z opcją wyboru wysokości startowego depozytu? Powiedzmy od 500 do x.
Pozdrawiam.
mam dla ciebie rade, nie graj na pieniądze
chodzi o to by zweryfikować swój system, jak jesteś na plusie to znaczy że idziesz dobrą drogą
chodzi o to by zweryfikować swój system, jak jesteś na plusie to znaczy że idziesz dobrą drogą
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Witam
Jeśli chce Pan zmienić ilość środków na koncie, proszę przysłać nam maila na adres pomoc@armadamarkets.pl podając nr swojego konta oraz kwotę jaką chce Pan mieć na rachunku.
Jeśli chce Pan zmienić ilość środków na koncie, proszę przysłać nam maila na adres pomoc@armadamarkets.pl podając nr swojego konta oraz kwotę jaką chce Pan mieć na rachunku.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
O.K.
Serdecznie dziękuję za szybką reakcję.
Pozdrawiam
Serdecznie dziękuję za szybką reakcję.
Pozdrawiam
31 maja wystartował nowy, lepszy spread na edku:
Czy znów jest jakiś problem z dostawcą płynności?
Pozdrawiam
Do piątku było świetnie, ale dzisiaj znowu coś się popsuło. Spread oscylował w okolicy 0.5 - 0.8 pipsa w godzinach dobrej płynności. Wieczorem było dużo gorzej (aktualnie 5.2 pipsa).We have added new liquidity providers to EURUSD today. We hope it will make all of our clients more profitable and even more happy
All the best,
Your Armada Markets
Czy znów jest jakiś problem z dostawcą płynności?
Pozdrawiam
O której ponownie ruszają notowania złota po nocnej przerwie?
Sky is the limit