Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
witam
Co sie dzieje z spreadem na eur/usd ? Wczoraj 0,6-10,0.Dzisiaj nie lepiej.
Co sie dzieje z spreadem na eur/usd ? Wczoraj 0,6-10,0.Dzisiaj nie lepiej.
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Witamy
W poniedziałek rano nasz nowy LP miał duże kłopoty techniczne, co zmusiło nas do natychmiastowego odłączenia ich z puli naszej płynności. W tym momencie pracują nad ponownym uruchomieniem swoich usług, my natomiast wróciliśmy do czystego LMAX. Dodatkowa płynność zostanie przywrócona jak tylko będziemy mieli pewność, że wszystko działa poprawnie.
W poniedziałek rano nasz nowy LP miał duże kłopoty techniczne, co zmusiło nas do natychmiastowego odłączenia ich z puli naszej płynności. W tym momencie pracują nad ponownym uruchomieniem swoich usług, my natomiast wróciliśmy do czystego LMAX. Dodatkowa płynność zostanie przywrócona jak tylko będziemy mieli pewność, że wszystko działa poprawnie.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
Dziękujemy za odp.Poczekamy.ArmadaMarkets pisze:Witamy
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Otrzymaliśmy informację, że już wszystko działa poprawnie. Niestety, ponieważ dołączenie dodatkowych LP wymaga restartu serwera, odbędzie się to podczas krótkiej przerwy w handlu, dziś o 23 czasu polskiego.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
witam, otworzyłem konto z bonusem powitalnym lecz chyba nie do końca rozumiem zasady tego bonusu. Dostałem 50 pln a teraz mam coś koło 200 pln to ile można przetransferować na konto rzeczywiste? I drugie pytanie: jeśli wpłacę 300 pln i dodatkowo przeleje środki z bonusu to czy dobrze rozumiem, że tą kwotę po dodaniu obu sum bedę musiał obrócić na 4 loty aby wypłacić środki?
działa wam połączenie w mt4????
NIEpr7emo pisze:działa wam połączenie w mt4????

w tym miejscu zwiecha, patrzę na kurs na investing.com i jest po 98,39
-- czw 27-06-2013, 17:45 --
na android działa
-- czw 27-06-2013, 17:45 --
na android działa
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
hmm dziwne bo ja tez chiałem podejżeć na andku na mt4 i tam też mi wisipr7emo pisze:
na android działa
ja posiadam lg L7 i Orangeajot pisze:hmm dziwne bo ja tez chiałem podejżeć na andku na mt4 i tam też mi wisipr7emo pisze:
na android działa
na komórce sobie eLke wziąłem hehe, nie będzie zlecenia w OCT