Wyglada dobrze. BIDY pewnie mocno tam stojaroberttheus pisze:1.42 wydaje sie znakomitym poziomem na buy limit eur/aud

Wyglada dobrze. BIDY pewnie mocno tam stojaroberttheus pisze:1.42 wydaje sie znakomitym poziomem na buy limit eur/aud
dziś jakby to powiedzieć "czarny czwartek" tak wszędzie napisane a ja bym to zmienił na "czerwony czwartek" aż się roi od tego koloruNowy123 pisze:i widze ze niedaliradyz UJwyciagnacna 98 85 grr no ale bez SP500 nie mieli szans trudno jak tak zwalili przebili 1600
ciekawe co skośne zrobią w nocyroberttheus pisze:a eur.aud jakoś spadać nie chce
wojtusnik pisze:dziś jakby to powiedzieć "czarny czwartek" tak wszędzie napisane a ja bym to zmienił na "czerwony czwartek" aż się roi od tego koloruNowy123 pisze:i widze ze niedaliradyz UJwyciagnacna 98 85 grr no ale bez SP500 nie mieli szans trudno jak tak zwalili przebili 1600
a czemu ujek tak zjechał o 20:00?? wiesz może?Nowy123 pisze:wojtusnik pisze:dziś jakby to powiedzieć "czarny czwartek" tak wszędzie napisane a ja bym to zmienił na "czerwony czwartek" aż się roi od tego koloruNowy123 pisze:i widze ze niedaliradyz UJwyciagnacna 98 85 grr no ale bez SP500 nie mieli szans trudno jak tak zwalili przebili 1600
jak SP500 odbije to jedziemy znowu na 98 i tym razem powinni zatakowac 99poluje na L moze dadza kolo 96 50 - 96 60 jak nie to sie bedzie wskakiwac jak sygnala dadza pozytywnego moze na sesji skosnych zjada jeszcze