DayTrading: Czwartek 20.06.2013
Re: DayTrading: Czwartek 20.06.2013
EURJPY - wejście SELL na godzinowej świeczce No wilki powodzenia! - target sporo poniżej dołków...
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
Jankes S:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
[quote="wirtp"]sell na usdcd mozna liczyc na zarobek
No szczerze powiedziawszy..... tutaj jest ciekawa sytuacja.... no właśnie powoli zaczyna coś nurkować. Rzeczywiście może i sel nie jest głupim pomysłem. Jeśli by był teraz spadek no to był by mocny grzmot w dół. Ale to tak ostrożnie.... może pojawią się jakieś ritesty...
No szczerze powiedziawszy..... tutaj jest ciekawa sytuacja.... no właśnie powoli zaczyna coś nurkować. Rzeczywiście może i sel nie jest głupim pomysłem. Jeśli by był teraz spadek no to był by mocny grzmot w dół. Ale to tak ostrożnie.... może pojawią się jakieś ritesty...
I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
''Roguc''
''Roguc''
po co kreski wystarczy otwierac pozycje na samej gorze ok 12 i czekac az zjada tak jak skosni zaczynaja grac 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Jednak tak patrząc z drugiej strony, może pojawi się jakiś wyraźniejszy sygnał na sell, niby kurs jest na ciekawym poziomie 88 fibo ostatniej fali, i też biorąc pod uwagę przed ostatnią falę, może być ciekawie na tej parze....Nevermind pisze:wirtp pisze:sell na usdcd mozna liczyc na zarobek
''Roguc''
''Roguc''
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- roberttheus
- Maniak
czyżby już aud zaczynało sie umacniać.. podejrzane że mimo spadku ceny złota aud się trzyma i daje sygnały odwrócenia
windsurfing na falach trendu
aaaaa już wiem, mamy troszkę inną koncepcje po prostu inaczej poprowadziliśmy linię na w1 lub d1. Ja zahaczyłam szczyt z maja 2012 i szczyt z października 2012, i wychodzi mi nieco inaczej, stąd ta różnica 84 pipsów no w sumie poziom 16850 na GBP/AUD to też pewien ciekawy wariant, jednak pozostanę przy własnej koncepcji. Może dotrze może nie, zobaczymy.wirtp pisze:zgadzam sie przy 1.6850 mozna otwierac sellNevermind pisze:Coś mi się widzi, że GBP/AUD będzie mocny grzmot, jak nie teraz, to w najbliższym czasie, w każdym bądź razie robi się ciekawie. Rynek już jest dosyć mocno wykupiony na tej parze, interwał h1, h4, w1, zobaczy się co dalej.
''Roguc''
''Roguc''
- ZielonaMgielka
- Maniak
Nie liczylbym na wieksze spadki przy aktualnym sentymencie. Rynek jest mocno byczyNevermind pisze:No szczerze powiedziawszy..... tutaj jest ciekawa sytuacja.... no właśnie powoli zaczyna coś nurkować. Rzeczywiście może i sel nie jest głupim pomysłem. Jeśli by był teraz spadek no to był by mocny grzmot w dół. Ale to tak ostrożnie.... może pojawią się jakieś ritesty...

http://screencast.com/t/6HGS3PnEQEM8
GBPAUD to tez jest rynek gdzie warto byc w longach a shorty sa bardzo ryzykownym zagraniem. Tu znowu mamy duza dystrybucje pozycji krotkich i na dobra sprawe w przeciagu nadchodzacych miesiecy mozna oczekiwac 1.8 ....W koncu to RBA tnie stopy a BOE powoli tak jak FED wychodzi z QE

- roberttheus
- Maniak
1.42 wydaje sie znakomitym poziomem na buy limit eur/aud
windsurfing na falach trendu