DayTrading: Czwartek 20.06.2013
Re: DayTrading: Czwartek 20.06.2013
E/U M5
Para walutowa prawdopodobnie zakończyła korekta na fali 2/B wybicie da sygnał do kolejnych wyższych poziomów 1.3231, 1.3242, 1.3259 najbliższe wsparcie 1.3170.
Para walutowa prawdopodobnie zakończyła korekta na fali 2/B wybicie da sygnał do kolejnych wyższych poziomów 1.3231, 1.3242, 1.3259 najbliższe wsparcie 1.3170.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
-jeśli nie brałeś w dołku - to teraz za duże ryzyko.kelvin pisze:O której stronie mowa pozycja krótka czy długa i jaki tf?kk.dreamer pisze:gdzie ustawiliście tp na edku?
-Ta korekta może być różnie rozgrywana... powinien być jeszcze moment do wejścia...
-Pewnie ułoży się to w jakiś trójkąt z wybiciem raczej do góry - po wybiciu realizacja zysków - i znów short..
- zrealizowałem wcześniej - bo to są dla mnie pewne pipsy - a później nie wiem co zagrają.
Tu zawsze są problemy... kiedy komplikują korekty.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
E/U M1
Para walutowa prawdopodobnie porusza się kanałem trendowym z dolnym i górnym ograniczeniem. Rynek wybił poziom 1.3198 co będzie stanowić naszą barierę wsparcia .
Para walutowa prawdopodobnie porusza się kanałem trendowym z dolnym i górnym ograniczeniem. Rynek wybił poziom 1.3198 co będzie stanowić naszą barierę wsparcia .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
- ForexTig3r
- Maniak
Ludzie macie jakiś sposób na tę pogodę, bo ciężko jest wytrzymać.
"Wakacje w hipermarkecie" - to wcale nie jest zły pomysł.I pomyśleć, że ludzie chcą jeździć na Lazurowe Wybrzeża, Teneryfy, Sri Lanki etc.
Ja wolę zimę.
"Wakacje w hipermarkecie" - to wcale nie jest zły pomysł.I pomyśleć, że ludzie chcą jeździć na Lazurowe Wybrzeża, Teneryfy, Sri Lanki etc.
Ja wolę zimę.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- kk.dreamer
- Pasjonat
mam l po 1.3175 wiec sie nie martwie
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Ladnie to wyglada...
http://stocktwits.com/message/14203208
patrzac na to, zjazd na SPX500 w okolice do 1550, pociagnie reszte glownych par z USD w dol.
patrzac na to, zjazd na SPX500 w okolice do 1550, pociagnie reszte glownych par z USD w dol.
kupuj POLSKIE produkty
To wygląda jak fala nr B/2 to spadki mogą być co najmniej raz tyle co ten spadek od szczytu...mario83 pisze:Ladnie to wyglada...
Quo Vadis? Już wiesz ?
Dobrze gadasz trzeba wypić zimne piwomarekdt pisze:To wygląda jak fala nr B/2 to spadki mogą być co najmniej raz tyle co ten spadek od szczytu...mario83 pisze:Ladnie to wyglada...

- ForexTig3r
- Maniak
Nie lubię spadków, jak widać wycina ostro na edku.
Od początku spisana na straty rozpaczliwa walka byków z niedźwiedziami...
Mam S od 3300, miałem na 3357, zamknięta już - ale bym się mógł pochwalić niebywałym trejdem w odpowiednim dziale jakbym nie zamknął tamtej pozycji. Pięknie na knocie D1 aż do 1.1820
Ten również się nada
Od początku spisana na straty rozpaczliwa walka byków z niedźwiedziami...
Mam S od 3300, miałem na 3357, zamknięta już - ale bym się mógł pochwalić niebywałym trejdem w odpowiednim dziale jakbym nie zamknął tamtej pozycji. Pięknie na knocie D1 aż do 1.1820

Ten również się nada

Ostatnio zmieniony 20 cze 2013, 17:58 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
dobra panowie 98 85 98 95 U J TP ustawione i czekamy