E/U M5
Para walutowa prawdopodobnie zakończyła korekta na fali 2/B wybicie da sygnał do kolejnych wyższych poziomów 1.3231, 1.3242, 1.3259 najbliższe wsparcie 1.3170.
DayTrading: Czwartek 20.06.2013
Re: DayTrading: Czwartek 20.06.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
-jeśli nie brałeś w dołku - to teraz za duże ryzyko.kelvin pisze:O której stronie mowa pozycja krótka czy długa i jaki tf?kk.dreamer pisze:gdzie ustawiliście tp na edku?
-Ta korekta może być różnie rozgrywana... powinien być jeszcze moment do wejścia...
-Pewnie ułoży się to w jakiś trójkąt z wybiciem raczej do góry - po wybiciu realizacja zysków - i znów short..
- zrealizowałem wcześniej - bo to są dla mnie pewne pipsy - a później nie wiem co zagrają.
Tu zawsze są problemy... kiedy komplikują korekty.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
E/U M1
Para walutowa prawdopodobnie porusza się kanałem trendowym z dolnym i górnym ograniczeniem. Rynek wybił poziom 1.3198 co będzie stanowić naszą barierę wsparcia .
Para walutowa prawdopodobnie porusza się kanałem trendowym z dolnym i górnym ograniczeniem. Rynek wybił poziom 1.3198 co będzie stanowić naszą barierę wsparcia .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
- ForexTig3r
- Maniak
Ludzie macie jakiś sposób na tę pogodę, bo ciężko jest wytrzymać.
"Wakacje w hipermarkecie" - to wcale nie jest zły pomysł.I pomyśleć, że ludzie chcą jeździć na Lazurowe Wybrzeża, Teneryfy, Sri Lanki etc.
Ja wolę zimę.
"Wakacje w hipermarkecie" - to wcale nie jest zły pomysł.I pomyśleć, że ludzie chcą jeździć na Lazurowe Wybrzeża, Teneryfy, Sri Lanki etc.
Ja wolę zimę.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- kk.dreamer
- Pasjonat
mam l po 1.3175 wiec sie nie martwie
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Ladnie to wyglada...
http://stocktwits.com/message/14203208
patrzac na to, zjazd na SPX500 w okolice do 1550, pociagnie reszte glownych par z USD w dol.
patrzac na to, zjazd na SPX500 w okolice do 1550, pociagnie reszte glownych par z USD w dol.
kupuj POLSKIE produkty
To wygląda jak fala nr B/2 to spadki mogą być co najmniej raz tyle co ten spadek od szczytu...mario83 pisze:Ladnie to wyglada...
Quo Vadis? Już wiesz ?
Dobrze gadasz trzeba wypić zimne piwomarekdt pisze:To wygląda jak fala nr B/2 to spadki mogą być co najmniej raz tyle co ten spadek od szczytu...mario83 pisze:Ladnie to wyglada...

- ForexTig3r
- Maniak
Nie lubię spadków, jak widać wycina ostro na edku.
Od początku spisana na straty rozpaczliwa walka byków z niedźwiedziami...
Mam S od 3300, miałem na 3357, zamknięta już - ale bym się mógł pochwalić niebywałym trejdem w odpowiednim dziale jakbym nie zamknął tamtej pozycji. Pięknie na knocie D1 aż do 1.1820
Ten również się nada
Od początku spisana na straty rozpaczliwa walka byków z niedźwiedziami...
Mam S od 3300, miałem na 3357, zamknięta już - ale bym się mógł pochwalić niebywałym trejdem w odpowiednim dziale jakbym nie zamknął tamtej pozycji. Pięknie na knocie D1 aż do 1.1820

Ten również się nada

Ostatnio zmieniony 20 cze 2013, 17:58 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
dobra panowie 98 85 98 95 U J TP ustawione i czekamy