EDIT: na spadkach to to ja tracę trochę głowę, logika mówi JW ale na spadkach często zmyłki i podmuchy - jak to media propagują, że na nich się traci, a na nich się szybciej zarabia , tylko są trochę nieobliczalne i zdradliwe....
Ostatnio zmieniony 20 cze 2013, 13:30 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
marekdt pisze:Cześć - odkupujcie EURUSD po 1.3145 i po 1.313 (spodziewam się spadku w tamte rejony w przeciągu kilku godzin/kilkudziesięciu minut)
(AKTUALNIE 1.3207)
marekdt pisze:Cześć - odkupujcie EURUSD po 1.3145 i po 1.313 (spodziewam się spadku w tamte rejony w przeciągu kilku godzin/kilkudziesięciu minut)
(AKTUALNIE 1.3207)
po czym wnosisz że tak będzie ?
pewnie bierze pod uwagę dane za godzinę...nieruchomości i bezrobocie z USA
(AKTUALNIE 1.3207)
Czemu uwazasz ze az tak nisko? ja sie troche obkupiłem w strefie 1,3180-1,3200 strefa S/R D1
(AKTUALNIE 1.3207)
Czemu uwazasz ze az tak nisko? ja sie troche obkupiłem w strefie 1,3180-1,3200 strefa S/R D1
POPRAWKA - 1.3170
-- Dodano: czw 20-06-2013, 12:37 --
teraz na konsolidacji - szybka piłka - na szczytach - S - TP 1.31750
-- Dodano: czw 20-06-2013, 12:39 --
2. opcja - to już osiągnęliśmy dno - i teraz jest korekta ABC - tj. zmierzamy do - B - tam zakup pod wybicie w górę dla fali C...
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
(AKTUALNIE 1.3207)
Obserwuje forum od jakiegoś czasu i leje ze śmiechu z wpisów marekdt, facet jakiś czas temu ostro rekomendował kupno AUDUSD po czy cena runęła kilkaset pips w dół, zniknął na kilka dni i teraz nagle pojawia się ze świeżą rekomendacją sprzedaży EURUSD
Na całym rynku walutowym zakres wahań był wczoraj bardzo mały. Zarówno główne pary walutowe, jak i złoty wyczekują na decyzję FOMC w sprawie stóp procentowych w USA, a także na konferencję prasową Bena Bernanke - szefa FED.
Większej zmienności na rynkach można spodziewać się dziś po godzinie 20:00 oraz po 20:30. Wynik posiedzenia Komitetu Otwartego Rynku (FOMC), a także konferencja Bena Bernanke to najważniejsze wydarzenia tego tygodnia. Najpierw poznamy decyzję w sprawie stóp procentowych w USA i tu nie należy oczekiwać żadnych zmian, a następnie pojawi się komunikat po posiedzeniu. To właśnie on, wraz z konferencją szefa FED może spowodować powstanie sporej zmienności, ponieważ inwesto