Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Re: Wszystkie pytytania dozwolone-Dla początkujących Forexow
Mam pytanie mianowicie interwencji NBP, który sprzedał pewną ilość walut obcych za złotego powodując spadek np zł do eur. Czy wcześniej jest dawana jakaś informacja o przeprowadzeniu takiej "interwencji"? Jeśli nie, to przecież ludzie, którzy o tym decydują (lub podstawione za nich osoby) mogą na tym zarobić fortunę.
Nie tylko nie informują, ale tuż przed taką interwencją potrafią nie powiedzieć prawdy jak to zrobił ostatnio na konferencji RPP szef naszego BCkactuzz pisze:Mam pytanie mianowicie interwencji NBP, który sprzedał pewną ilość walut obcych za złotego powodując spadek np zł do eur. Czy wcześniej jest dawana jakaś informacja o przeprowadzeniu takiej "interwencji"? Jeśli nie, to przecież ludzie, którzy o tym decydują (lub podstawione za nich osoby) mogą na tym zarobić fortunę.

Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
Z moich wici wiem że jeszcze jest lepiej, nie informują a do tego czekają czy rynek zrobił to co trzeba wiem że kiedyś rzucili aby osłabić naszego złocisza raptem 9 mln eur a rynek zrobił swoje o jakieś 700 pipsów - tak więc moce maja straszne de facto wiem z dobrych źródeł że jakby chcieli to naprawdę EUR/PLN jechałby wąskim korytarzykiem.brother pisze:Nie tylko nie informują, ale tuż przed taką interwencją potrafią nie powiedzieć prawdy jak to zrobił ostatnio na konferencji RPP szef naszego BCkactuzz pisze:Mam pytanie mianowicie interwencji NBP, który sprzedał pewną ilość walut obcych za złotego powodując spadek np zł do eur. Czy wcześniej jest dawana jakaś informacja o przeprowadzeniu takiej "interwencji"? Jeśli nie, to przecież ludzie, którzy o tym decydują (lub podstawione za nich osoby) mogą na tym zarobić fortunę.
"If music is dying musicians are killing it" - MP
-
- Uczestnik
Fajnie by było gdyby powstał na forum słownik z pojęciami typu: soniki, zulusi, edek, ujek itp. itd.
http://forex-nawigator.biz/forum/s-owni ... t1663.htmlipsumlorem pisze:Fajnie by było gdyby powstał na forum słownik z pojęciami typu: soniki, zulusi, edek, ujek itp. itd.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Witam,
gdzie znajde jakies opis wskaznika Pivot Points Multitimeframe?
gdzie znajde jakies opis wskaznika Pivot Points Multitimeframe?
BEZ ZASAD NIE MA GRY...
Opis Pivotów znajdziesz na wielu stronach o FX - wystarczy wygooglować, a multitimeframe prawdopodobnie odnosi się do tego, że pokazuje wiele pivotów na jednym wykresie z różnych skal czasowych.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
a czy ktos slyszal o go4x? poczytalem troche w necie i wyglada calkiem niezle, ale szukam dodatkow jeszcze opinii, chce w to wejsc, ale wole miec wiecej pewnosci
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Uczestnik
To slownik z pojeciami rynku forex, chodzilo mi bardziej o forexowy"slang", skroty uzywane podczas dyskusji.Akhh pisze:http://forex-nawigator.biz/forum/s-owni ... t1663.htmlipsumlorem pisze:Fajnie by było gdyby powstał na forum słownik z pojęciami typu: soniki, zulusi, edek, ujek itp. itd.