Trochę moich spostrzeżeń .... Śmigam w BZWBK około miesiąca, zarówno na demko jak i na realu. Ceny wchodzą bez problemu, bez poślizgów, NIGDY nie było rekwoty, wiec można powiedzieć spory PLUS za to dla BZWBK. SL czu TP wchodzą również bez problemu i po cenie ustalonej, fakt że staram nie grać na istotnych danych, więc nie wiem jak z realizacją jest na danych. Ale ..... właśnie wcześniej czy późnie zawsze pojawia się "ale" więc dzisiaj około 10 BZWBK zafundowało sobie i przy okazji mi awarie platformy na realu, zaznaczę że demko smigała dobrze. Lekko dziwi mnie to ba zazwyczaj jest odwrotnie. No ale jak awaria, to awaria .... nie wybiera. Nic w tym może dziwnego , gdyby nie to że awaria nastąpiła na tyle gwałtownie i niespodziewanie że po zakupie " z palca" dość sporej pozycji na ujku ustawiłem TP lecz nie zdążyłem SL, cóż mam taki styl że jak kupuje "z palca" to minute później modyfikuje zlecenie i ustawiam poziomy TP i SL .... a tu zong

Po 15 minutach real wraca i śmiga doskonale , w między czasie zrealizował mi sie TP i.... jakie moje zdziwienie

Ale cykora lekkiego miałem, to fakt.
Jedyny mankament tego to teraz na wykresie luki są ,ale mam nadzieję że broker to szybko uzupełni, oczywiście wysłałem też maila do suppotu ,mineło 40 minut i bez odzewu. To ewidentny MINUS, zobaczymy jak poradzą sobie z uzupełnieniem wykresu, ale sądząc po reakcji na maila nie spodziewam się szybkiej reakcji.
To tyle moich spostrzeżeń, trochszę się rozpisałem ,sorki.