zeusik pisze:xtb zwieksza spready od 7maja na niektorych instrumentach he he he he he !!!
I tak zwiększa kiedy chce, rekwotuje itp..
Dostosowują się do warunków rynkowych.Kuguar pisze: Nieźle dają:D:D:D sqrwysyny
A czy ja w którymś z postów napisałem nieprawdę? Opisuję tylko własne doświadczenia z XTB... Nie musisz czytać moich postów.japiech pisze:Witam,
Czytam tylko to forum, odezwałem sie moze raz albo dwa, bo trudno
merytorycznie dyskutować ze skalperami odpalającymi swoje automaty
i zatykającymi serwery, a potem dziwiącymi się że brokerzy ich nie lubią.
Ale ty Jekert mnie wkurw..., wygłaszając światłą opinię o XTB a jednocześnie
umieszczając w stopce link do innego brokera.
Największym problemem nie jest XTB, Efix, itp, tylko tacy jak ty, robiący bajzel
w głowach ludzi, którzy chcieliby spróbować Forexu i natykają się dupki
twojego pokroju.
Z racji sławnego konkursu o samochód, to oni pewnie nie wyrabiają z aktywacją i umowami do kont real.umika3 pisze:Złożone podanie 01.04, kurier po interwencji 09.04, 15.04 moje pytanie co dalej z moim kontem, 09.05!!!!!!!!!!!!!!!! telefon że chcą mi podać login i hasło?!?! Oczywiście mam już konto u kogoś innego / w 3 dni/Ale jeśli tak traktują ludzi na starcie to.........
Jednak nasze wypociny, przeciw XTB się na coś przydająpanczew pisze:Witam,
A ja mialem u nich konto otworzyc, ale jakos zrezygnowalem po tym jak po pierwsze przyczytalem tutaj kilka(dziesiat) uwag pod ich adresem, a po drugie nie odpowiadali bardzo dlugo na moje pytania. Wybralem innego brokera ktorego nazwy tutaj nie podam z wiadomych wzgledow ale jest on tutaj opisany na forum i jak narazie jestem zadowolony. Przede wszystkim komunikacja o niebo lepsza a to chyba najwazniejsze jak sie ma jakis problem. Aaaaa co by nie bylo ze to pewnie przez slawny konkurs nie mieli czasu, probowalem przed...
Pozdro