DayTrading: Poniedziałek 17.06.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 17.06.2013
dupa z tej ploty ja kna razie U J jest ciagniete przez SP500
- kk.dreamer
- Pasjonat
Kurcze przemo coś rzeczywiście ostatnio ciągle uzupełniasz depo. Chyba czas na przemyślenia, co? szkoda kasy i twoich nerwów. Ja na początku tez zczyściłam 2 depo, naszczęście nie jakieś ogromne, ale szlag mnie trafił. Nie dlatego, że kasa poszła się walić. Ale wkurzyłam się, w jaki głupi sposób to przegrałam. Wzięłam się do roboty. Nic na hura i po pewnym czasie załadowałam 3 depo i z tego już się nie dałam wycyckać 

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Nie wiem kto tu gra na indeksach...
ale obecny "kształt" - przypomina identycznie jedną z ostatnich korekt na DOW - tam indeks poleciał min 10%..
ale obecny "kształt" - przypomina identycznie jedną z ostatnich korekt na DOW - tam indeks poleciał min 10%..
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
ja miałem po prostu pecha, brałem pozycje i były duże ruchy po 200-300 pipsów przez kilka dni, a ja pod prąd 
jakby nie było konsolidacji pomiędzy kolejnymi spadkami to bym przeglądał teraz konspekty Neckermana
jestem non stop do przodu z pieniędzmi jeśli nie ma olbrzymiej zmienności połączonej z konsolidacją
dziwne że na demko mam osunięcie najwyżej 5% kapitału a na realu za każdym razem pecha

jakby nie było konsolidacji pomiędzy kolejnymi spadkami to bym przeglądał teraz konspekty Neckermana
jestem non stop do przodu z pieniędzmi jeśli nie ma olbrzymiej zmienności połączonej z konsolidacją
dziwne że na demko mam osunięcie najwyżej 5% kapitału a na realu za każdym razem pecha
A ja jak mam złotówkę do przodu, to już jej nie ododdaję.pr7emo pisze:ja miałem po prostu pecha, brałem pozycje i były duże ruchy po 200-300 pipsów przez kilka dni, a ja pod prąd
- magura2004
- Pasjonat
ladnie namieszali jesli ma byc mniej drukowania to EDEK w DOL 

na ujku jak to jest fala mid spadkowa to będzie podwójny zjazd na interwale m5
no traderzy i traderki jeszcze z godzina roboty jak nic :]
no traderzy i traderki jeszcze z godzina roboty jak nic :]
Ostatnio zmieniony 17 cze 2013, 21:27 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
aaa tp temn z gazety co nabazgral artykul ze cos niby wie
pod to SP500 poszlo w gore 1,60 % ahaha