czyżby kolejne nieudane wybicie na ujku?
na razie walczą o utrzymanie się ponad przeciętą z rana linią trendu spadkowego - mówię o tej opartej na trzech ostatnich szczytach na h1;
nie wygląda to jednak dobrze dla byków
DayTrading: Poniedziałek 17.06.2013
- zastapmnie
- Pasjonat
Re: DayTrading: Poniedziałek 17.06.2013
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
- atlanticos
- Maniak
dopóki jesteśmy nad linią to chyba byki mają przewage... zmieni się cos jak puscizastapmnie pisze:czyżby kolejne nieudane wybicie na ujku?
na razie walczą o utrzymanie się ponad przeciętą z rana linią trendu spadkowego - mówię o tej opartej na trzech ostatnich szczytach na h1;
nie wygląda to jednak dobrze dla byków
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- ForexTig3r
- Maniak
Standardowa wycinka, po ujku niczego innego spodziewać się nie można, każdy co ma trochę oleju w głowie trzyma się z daleka.pr7emo pisze:ujek oczywiście mknie ku górze, a ja bez depozytu
nie mam szczęścia coś ostatnio, w środę uzupełniam depo
ujek na wsparciu wg wykresu
dolar zyskuje
dobry film na tvp1
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
ja lubię ujkaForexTig3r pisze:Standardowa wycinka, po ujku niczego innego spodziewać się nie można, każdy co ma trochę oleju w głowie trzyma się z daleka.pr7emo pisze:ujek oczywiście mknie ku górze, a ja bez depozytu
nie mam szczęścia coś ostatnio, w środę uzupełniam depo
ujek na wsparciu wg wykresu
dolar zyskuje
dobry film na tvp1

ma niskie spready, a przez jena często robi follow trendy
według mnie dobry trader specjalizuje się na jednej parze, mam taką opinię
Banki Centralne powodują że to bardzo ciekawa para