Zapili pewnie wszyskiemolmomas pisze:coś przerzedzone to towarzystwo dzisiaj Panie Nowy 123
DayTrading: Poniedziałek 17.06.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 17.06.2013
- atlanticos
- Maniak 
kiwi testuje własnie TL wzrostawą z m30, H1 - jak puści to zrobi wtedy prawe ramię rgr'a z zasięgiem 100 pipsow wiec warto obserwować

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
pr7emo pisze:dolar rośnie w siłę, jen traci
ja dziś na demko

CCI zielone Czerwone USDX
 indekx
 indekx- kk.dreamer
- Pasjonat 
kiwi coraz bardziej naciska, chyba w koncu urwie

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
						"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
- atlanticos
- Maniak 
kabel z perspektywy tygodniowej... ciężkie do rozgryzienia miejsce. Na początku roku wyszliśmy dołem z trójkąta i teraz jesteśmy w okolicach retestu - do tego między 50 a 61.8 fibo spadków od początku roku. Jeśli cenę ten poziom zatrzyma to piwnica może być bardzo nisko... i odwrotnie - jeśli to puści to kosmos bliżej niż nam się wydaje  

A żeby ciekawiej było to patrząc na wykres spadki wydają się z tego miejsca naturalne, a wszystkie wskaźniki pokazują na dużych interwałach (W, MN) UP ja muszę się z tym kilka dni przespać bo zagranie w tym miejscu może być strzałem atomowym
  ja muszę się z tym kilka dni przespać bo zagranie w tym miejscu może być strzałem atomowym  

na obecna chwilę daję 60% że te poziomy wytrzymają - jak dojdę do 80% to wchodzę grubo na dłużej i zagrania deytrejdowe tylko wtedy pod realizację takiej projekcji również

A żeby ciekawiej było to patrząc na wykres spadki wydają się z tego miejsca naturalne, a wszystkie wskaźniki pokazują na dużych interwałach (W, MN) UP
 ja muszę się z tym kilka dni przespać bo zagranie w tym miejscu może być strzałem atomowym

na obecna chwilę daję 60% że te poziomy wytrzymają - jak dojdę do 80% to wchodzę grubo na dłużej i zagrania deytrejdowe tylko wtedy pod realizację takiej projekcji również

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Jak ty to robisz? chyba lata praktyki
po prostu, do komputera ma podłączoną myszkę, lewym przyciskiem klika na buy, lub sellfrytek pisze:Jak ty to robisz? chyba lata praktyki
- ForexTig3r
- Maniak 
Ktoś chciałby kupić IPad-a 1 16GB, pełen komplet 450zł  - PW
 - PW

żaba "kilka dnia" 

- PW
 - PWJakiś konkurs, czy real

żaba "kilka dnia"

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
						subsilver2 趋势线
- atlanticos
- Maniak 
kilka na przemyslenie co z tym może sie stacForexTig3r pisze: żaba "kilka dnia"
 nie na wyjasnienie kierunku...tu zagram na pewno na ryzyku ale strategie musze opracowac
   nie na wyjasnienie kierunku...tu zagram na pewno na ryzyku ale strategie musze opracowac"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz