Georgi ludzie na tym i innych forach latami poszukują czegokolwiek co by działało na rynku by mogli zarabiać a nie wiecznie tracić. Wypruwają sobie żyły by nauczyć się analizy wykresów, czytania danych makro, programowania EA. Instalują tysiące wskaźników w nadziei, że ten tysiąc-pierwszy będzie gralem choć poprzednie tysiąc zeruje konto.
I Ty przychodzisz i w stylu siabadaba i bimbania sobie zadajesz od niechcenia pytanie "co działa od 1:13 do 6:13 i 56 sekund w nocy?"
To tak jakbyś napisał smsa do Religi. Siema słyszałem że robisz przeszczepy serca, odpisz mi szybko smsem jak bo muszę zrobić jeden, tylko szybko bo mam 12 minut na to.
Przepraszam, trochę się nabijałem, jednak musisz zrozumieć, że na forexie jest tak, że wiele osób poświęca kilka lat swojego życia by znaleźć cokolwiek co działa, nie jedzą nie piją, nie śpią i nic. Więc zadanie tego pytania od tak w lekki sposób, jeszcze z tymi restrykcjami musi budzić śmiech. To nie Ty możesz stawiać warunki rynkowi gdy masz na niego czas. Praca własna to podstawa tu nikt Ci nie pomoże, tak jak w życiu, bez pracy nie ma kołaczy.