Siemasz Pozytyw,
To się właśnie nazywa odjebanie maniany - patrz screen.
Niestety ale mam duży problem z motywacją i koncentracją. Czekam cały czas na pieniądze, które miały być 2 tygodnie temu (nie zależy to ode mnie, więc dostaję ciężkiej kurwicy) i niestety ale nie jestem w stanie grać normalnie. Siadam do komputera o 12-13, łącznie spędzam przy platformie może 15 minut.. 0 motywacji do działania, widzę setupy a nawet nie chce mi się zagrywać. Czuję, że gra normalna zacznie się jak wejdę na real, bo jakby nie patrzeć to całkowicie straciłem chęć do działania...
Mam nadzieję, że w końcu się uda wrócić na real, a póki co to mam nadzieje, że może chociaż jutro się obudzę z nową "motywacją" do działania i coś pogram normalnie, ale to zobaczymy. Niestety ale 3-krotnie jak nie więcej miałem już poczucie "zaraz będzie super, będą pieniądze i będę mógł grać" i byłem mega nakręcony a skończyło się tak jak widać. To niestety wypala moją chęć do działania jak nic innego, ale co poradzę?
pozytyw pisze: Brałeś pod uwagę LT2 (screen) czy tylko LT1? Lt1 jest prowadzona od końca głębszej korekty a LT2 raczej H4.
W związku z tym, że się opier****m to tej linii nie miałem narysowanej (Ogólnie to powinienem mieć h4-m5-m1 na wykresie + narysowane wszystkie linie, ale zeszłego tygodnia przestałem o to dbać i grałem na MT4 gdzie nie mam tak ustawione tylko przełączam TF'y). Zauważyłem ją dopiero dzięki Tobie. Prawdopodobnie gdyby była ta linia to rozegrał bym to i tak tak samo (oczywiście nie zamknąłbym na 0, to bym debilny błąd, ale to nie ma związku z LT tylko z moją głupotą i rozpiżdżeniem).
Pozdrawiam, Midas
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.