....co w połaczeniu z długoterminowym (spadkowym) TL może powodować wyciaganie wniosków jak wyżejwojtusnik pisze:Na D1 tworzy się Pin Bar czyżby piękny sygnał zmiany trenduBemowo1 pisze:edek
niestety bycki są zagrożone

....co w połaczeniu z długoterminowym (spadkowym) TL może powodować wyciaganie wniosków jak wyżejwojtusnik pisze:Na D1 tworzy się Pin Bar czyżby piękny sygnał zmiany trenduBemowo1 pisze:edek
niestety bycki są zagrożone
bedzie retest to dobiorecytrynek pisze:Gdybym grał na L poczekał bym na retestNowy123 pisze:ja tam male L wzialem na U J
cel 95
Lokalizacja jest (Fibo 38,2), sygnał był (pinbar), kolejna próba dociągnięcia do bandy nieudana, hmmmm... wchodzę na 1-2-3, jeszcze tylko 5 pipsówNowy123 pisze:bedzie retest to dobiorecytrynek pisze:Gdybym grał na L poczekał bym na retestNowy123 pisze:ja tam male L wzialem na U J
cel 95
Nie tylko Twoje gorsze ja działa to jest normalne zachowanie u wszystkich traderów (prawie wszystkich) a oznacza tylko to, że trzeba pracować nad pokonaniem najgroźniejszego przeciwnika na foreksie którym jest Twoja psyche. Ja przestałem używać demo tylko real od małych pozycji do coraz większych i dużo pracy nad psyche alej jest ciężko o wiele łatwiej było nauczyć się techniki i fundamentów.fromagboy pisze:Eska trzymana od od 101.56 na UJku dalej pracuje, ponad 730 pipsów. Demo. A na realu gruz. Coś mi się chyba w głowę stało, swędzące rączki kur.wa. Albo rozdwojenie jaźni, że wbrew WŁASNYM analizom gram, to musi być moje gorsze ja, szkoda że lepsze na demie gra.