DayTrading: Czwartek 13.06.2013
Re: DayTrading: Czwartek 13.06.2013
eur/aud walczy teraz o pozostanie nad linią trendu wzrostowego górnej bandy.
Rozumiem, że czekamy do piątku na odbicie od dolnej bandy? Powodzeniaadk77 pisze:m.in. na podstawie poniższego wykresu ujka na h4cytrynek pisze:Na jakiej podstawie jest to domniemanie? Na nosa?kubuś puchatek pisze:UJ nieźle zdołowany, ale myślę, że można ryzykować w tym tygodniu większe odbicie do 97, bądź nawet 99. Zobaczy się.
-- Dodano: 13 cze 2013, 08:45 --
eur/aud zamknięcie poniżej 1,4050 może dać nam sygnał do mocniejszej korekty.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
ja tam male L wzialem na U J
cel 95
cel 95
też dobieramNowy123 pisze:ja tam male L wzialem na U J
cel 95

Gdybym grał na L poczekał bym na retestNowy123 pisze:ja tam male L wzialem na U J
cel 95

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Nowy123 pisze:ja tam male L wzialem na U J
cel 95

Moim zdaniem będzie korekta do 95 a później znów spadki
Przedstawione w powyższym opracowaniu treści sporządzone z najwyższą starannością i według najlepszej wiedzy autora. Prezentowane w celach informacyjnym i edukacyjnym i nie powinny być wyłączną podstawą podejmowania decyzji. Nie stanowią rekomendacji
edek
niestety bycki są zagrożone
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
WIG20

SP500
Silne wzrosty wystąpiłyby po dziennym zamknięciu powyżej 1662pkt, natomiast bardzo możliwa jest chwilowa konsolidacja w strefie 1597-1649pkt z możliwością kolejnej zniżki. Done! Możliwość dalszej konsolidacji jest aktualna w <1597:1636pkt>. Przełamanie 1597pkt sprowadzi indeks do poniżej 1581pkt. Dalsze zwyżki tylko po zamknięciu powyżej 1649pkt. W załączeniu wykresy: dzienny.

Zamknięcie poniżej 3350 wywołało spadki... czy sięgną do okolic 3278?
EDIT: mam rozbieżności pomiędzy MT4 a Bloomem stąd nieścisłość. Sorry.

SP500
Silne wzrosty wystąpiłyby po dziennym zamknięciu powyżej 1662pkt, natomiast bardzo możliwa jest chwilowa konsolidacja w strefie 1597-1649pkt z możliwością kolejnej zniżki. Done! Możliwość dalszej konsolidacji jest aktualna w <1597:1636pkt>. Przełamanie 1597pkt sprowadzi indeks do poniżej 1581pkt. Dalsze zwyżki tylko po zamknięciu powyżej 1649pkt. W załączeniu wykresy: dzienny.

E/U wygląda póki co prospadkowo.E/U: mocne spadki gdyby zamknięcie świecy wypadło poniżej 3342 (najlepiej na M15 i powyżej). Pozdro.
Zamknięcie poniżej 3350 wywołało spadki... czy sięgną do okolic 3278?
EDIT: mam rozbieżności pomiędzy MT4 a Bloomem stąd nieścisłość. Sorry.

Na D1 tworzy się Pin Bar czyżby piękny sygnał zmiany trenduBemowo1 pisze:edek

Przedstawione w powyższym opracowaniu treści sporządzone z najwyższą starannością i według najlepszej wiedzy autora. Prezentowane w celach informacyjnym i edukacyjnym i nie powinny być wyłączną podstawą podejmowania decyzji. Nie stanowią rekomendacji
wojtusnik pisze:Na D1 tworzy się Pin Bar czyżby piękny sygnał zmiany trenduBemowo1 pisze:edek
to dopiero poczatek dnia, jeszcze duzo moze sie zmienic. szczegolnie po poludniu, gdzie bedzie kilka danych z usa