Brokers Star
Re: Brokers Star
Złoto i srebro dalej nie działa poprawnie... Zero info na mailu, ani jednego telefonu ... Porażka na całej linii..
Do kiwania klientów jak najbardziej. W Polsce firma z kapitałem zakładowym 20000 Lewa ( ca 10000 Euro ) nie dostanie licencji.Akhh pisze:kuchara23 pisze:Broker z Bulgarii.
Glowen biuro w Sofii.
Dziekuje
Mają lepsze regulacje niż w Polsce, smutna prawda.
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.
problemy ze stroną
a po zalogowaniu na real
Kod: Zaznacz cały
http://brokers-star.com/member/en/member/
Kod: Zaznacz cały
Warning: mysqli_connect() [function.mysqli-connect]: (HY000/2003): Can't connect to MySQL server on '195.117.144.50' (113) in /home/brokersstar/ftp/brokers-star.com/member/lib/db/mysqli.php on line 96
Warning: mysqli_set_charset() expects parameter 1 to be mysqli, boolean given in /home/brokersstar/ftp/brokers-star.com/member/lib/db/mysqli.php on line 97
Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, boolean given in /home/brokersstar/ftp/brokers-star.com/member/lib/db/mysqli.php on line 19
#0 db_result->__construct(, SELECT * FROM mt4_trades WHERE CMD IN (0,1) AND close_time LIKE "1970-01-01 00:00:00" AND LOGIN IN (788801322) ORDER BY TICKET) called at [/home/brokersstar/ftp/brokers-star.com/member/lib/db/mysqli.php:109] #1 db->iquery(SELECT * FROM mt4_trades WHERE CMD IN (0,1) AND close_time LIKE "1970-01-01 00:00:00" AND LOGIN IN (, 788801322, ) ORDER BY TICKET) called at [/home/brokersstar/ftp/brokers-star.com/member/app/entites/mt4_trades.php:13] #2 mt4_trades_Entity->select_open_orders(788801322) called at [/home/brokersstar/ftp/brokers-star.com/member/app/controllers/users.php:366] #3 users_Controller->index() called at [/home/brokersstar/ftp/brokers-star.com/member/app/bootstrap.php:49] #4 require_once(/home/brokersstar/ftp/brokers-star.com/member/app/bootstrap.php) called at [/home/brokersstar/ftp/brokers-star.com/member/index.php:6]
Warning: mysqli_error() expects parameter 1 to be mysqli, boolean given in /home/brokersstar/ftp/brokers-star.com/member/lib/db/mysqli.php on line 24
Notice:
SELECT * FROM mt4_trades WHERE CMD IN (0,1) AND close_time LIKE "1970-01-01 00:00:00" AND LOGIN IN (788801322) ORDER BY TICKET
in /home/brokersstar/ftp/brokers-star.com/member/lib/error.php on line 37
proszę o pokierowanie gdzie pisać reklamacje i zwrot kasy za straty bo niemożliwe jest takie rozjechanie spreadu nigdzie nie obserwowane.

To zapewne badtick. Pisz do dealing roomu lub jeśli nie podają takiego kontaktu na stronie to bezpośrednio do supportu, a sami przekażą gdzie trzeba.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
Witam,
zalozylem u nich konto 2tygodnie temu, co moge powiedziec o koncie ecn:
-stabilna, bardzo szybka egzekucja (mierzona skryptami) 200-220ms
-brak jakichkolwiek offquotow czy innego rodzaju prob rekwotow
-szybkra realizacja zlecen.
Teraz mniej mily fakt. Zlecilem chec wyplaty srodkow w czwartek (wiem swieto) przelewem bankowym mieli na to caly piatek - zadnych wiesci pomimo ze na stronie jest informacja o wyplatach do 12 godzin.
Dzisiaj zauwazylem ze w pokoju inwestora w pozycji BALANCE zamiast stanu konta jest puste miejsce, na platformie widać prawidłowo kwote.
Napisalem na online chacie czemu moj przelew nie jest jeszcze wyslany:
odpowiedź:
"Brokers Star LTD We are sorry sir, our company is being audited and it may take a few days. Your withdrawal is expected to processed within this week."
Czyli w skrócie mają audyt i oczekuje się że wypłata będzie w tym tygodniu. Co audyt ma wspólnego z realizacją wypłat ?
Dla potwierdzenia informacji zadzwoniłem na polską infolinię i na to samo pytanie odpowiedź brzmiała:
- spółka jest sprzedawana zagranicznemu podmiotowi i póki umowa o sprzedaży nie będzie podpisana przelewy nie będą realizowane, po podpisaniu umowy środki będą normalnie wypłacane.
na moje pytanie czemu klienci nie zostali poinformowani o fakcie jakiekolwiek sprzedaży i blokady środków :
-klienci zostaną powiadomieni emailowo najpewniej dzisiaj po sprzedaży spółki o zmianie podmiotu, a wypłaty będą realizowane od jutra (najpewniej, zależy kiedy podpisanie umowy).
Czy ktoś ma jakiekolwiek dodatkowe informacje o tym fakcie ? Czy również nie macie pola BALANCE w pokoju inwestora ? w zakładce affiliate mam wyzerowane salda bonusów od poleconych znajomych również.
Przyznam że troszkę martwi mnie obraz tej sytuacji. Wszystko wyglądało pięknie aż do dzisiaj....
zalozylem u nich konto 2tygodnie temu, co moge powiedziec o koncie ecn:
-stabilna, bardzo szybka egzekucja (mierzona skryptami) 200-220ms
-brak jakichkolwiek offquotow czy innego rodzaju prob rekwotow
-szybkra realizacja zlecen.
Teraz mniej mily fakt. Zlecilem chec wyplaty srodkow w czwartek (wiem swieto) przelewem bankowym mieli na to caly piatek - zadnych wiesci pomimo ze na stronie jest informacja o wyplatach do 12 godzin.
Dzisiaj zauwazylem ze w pokoju inwestora w pozycji BALANCE zamiast stanu konta jest puste miejsce, na platformie widać prawidłowo kwote.
Napisalem na online chacie czemu moj przelew nie jest jeszcze wyslany:
odpowiedź:
"Brokers Star LTD We are sorry sir, our company is being audited and it may take a few days. Your withdrawal is expected to processed within this week."
Czyli w skrócie mają audyt i oczekuje się że wypłata będzie w tym tygodniu. Co audyt ma wspólnego z realizacją wypłat ?
Dla potwierdzenia informacji zadzwoniłem na polską infolinię i na to samo pytanie odpowiedź brzmiała:
- spółka jest sprzedawana zagranicznemu podmiotowi i póki umowa o sprzedaży nie będzie podpisana przelewy nie będą realizowane, po podpisaniu umowy środki będą normalnie wypłacane.
na moje pytanie czemu klienci nie zostali poinformowani o fakcie jakiekolwiek sprzedaży i blokady środków :
-klienci zostaną powiadomieni emailowo najpewniej dzisiaj po sprzedaży spółki o zmianie podmiotu, a wypłaty będą realizowane od jutra (najpewniej, zależy kiedy podpisanie umowy).
Czy ktoś ma jakiekolwiek dodatkowe informacje o tym fakcie ? Czy również nie macie pola BALANCE w pokoju inwestora ? w zakładce affiliate mam wyzerowane salda bonusów od poleconych znajomych również.
Przyznam że troszkę martwi mnie obraz tej sytuacji. Wszystko wyglądało pięknie aż do dzisiaj....
Brokers Star przygotowuje sprzedaż udziałów zagranicznemu kontrahentowi.
Z tego powodu zlecono audyt rachunków handlowych i bankowych firmy Broston Prime. Dlatego nie ma przelewów chwilowo.
Błąd z dostępem danych powinien być chwilowy, po odświeżeniu wszystko powinno być ok.
Generalnie rozwijają się i czasami rozwój ich chyba przerasta, ale idą w stronę jak najlepszej realizacji zleceń, czyli w dobrą. Natomiast obsługa szwankuje.
-- pn 19-08-2013, 12:14 --
Tutaj oficjalna wiadomość od brokera:
Brokers Star is being audited recently and we have being noticed by a few veteran investors who interested in Brokers Star and have invested in Brokers Star with the aim of expanding Brokers Star to the next level and strive to serve our clients better.
Due to the reasons above, all withdrawals are being delayed and all pending withdrawals will be processed within this week and we are trying to speed up the withdrawals as fast as we can. We are sorry for any inconvenience we have brought to you and we will try our best to process all withdrawals as soon as possible. If you have any questions, feel free to contact us.
Z tego powodu zlecono audyt rachunków handlowych i bankowych firmy Broston Prime. Dlatego nie ma przelewów chwilowo.
Błąd z dostępem danych powinien być chwilowy, po odświeżeniu wszystko powinno być ok.
Generalnie rozwijają się i czasami rozwój ich chyba przerasta, ale idą w stronę jak najlepszej realizacji zleceń, czyli w dobrą. Natomiast obsługa szwankuje.
-- pn 19-08-2013, 12:14 --
Tutaj oficjalna wiadomość od brokera:
Brokers Star is being audited recently and we have being noticed by a few veteran investors who interested in Brokers Star and have invested in Brokers Star with the aim of expanding Brokers Star to the next level and strive to serve our clients better.
Due to the reasons above, all withdrawals are being delayed and all pending withdrawals will be processed within this week and we are trying to speed up the withdrawals as fast as we can. We are sorry for any inconvenience we have brought to you and we will try our best to process all withdrawals as soon as possible. If you have any questions, feel free to contact us.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
Nie miałbym nic przeciw temu gdybym został poinformowany o tym fakcie PRZED !!!! A nie w chwili chęci wypłaty co martwi i niepokoi klientów. Tak się nie buduje zaufania klientów. Wiem że takie sytuacje występują ostatnio np. Alpari NZ przekształcało się w Alpari Limited i również przez tydzień były pewne niedogodności z wypłatami ale klienci zostali o tym fakcie poinformowani 2 tygodnie przed planowanym przełączeniem. Czekam z niecierpliwością na przywrócenie wypłat...
-
- Gaduła
Nie narzekałem na brokera, ale zdanie zmieniam na coraz gorsze
w zeszłym tygodniu w weekend spread na GBPNZD rozjechał się do 143pipsów, w ten weekend "tylko" 99pipsów na tej parze.
Rachunek został wyłączony w tej chwili, nie wiem co jest tego powodem, bo o niczym nie zostałem poinformowany - może to jeszcze jakieś problemy związane z przejęciem przez inną firmę.
Jest w tej chwili 23:50 a rachunek ma status "wyłączony" - porażka...
-- pn 09-09-2013, 7:11 --
Widzę że już nie da się edytować poprzedniego postu.
Godzina 8:10 - sytuacja jak wyżej...
w zeszłym tygodniu w weekend spread na GBPNZD rozjechał się do 143pipsów, w ten weekend "tylko" 99pipsów na tej parze.
Rachunek został wyłączony w tej chwili, nie wiem co jest tego powodem, bo o niczym nie zostałem poinformowany - może to jeszcze jakieś problemy związane z przejęciem przez inną firmę.
Jest w tej chwili 23:50 a rachunek ma status "wyłączony" - porażka...
-- pn 09-09-2013, 7:11 --
Widzę że już nie da się edytować poprzedniego postu.
Godzina 8:10 - sytuacja jak wyżej...