Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
bbq
Pasjonat
Pasjonat

Re: Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTA

Nieprzeczytany post autor: bbq »

doriswawa pisze:
jak mowisz ze szkoda czasu i jest nic nie warty.
Nic nie warty? Przecież na allegro kosztuje 400pln :mrgreen:
Pytanie ile kosztuje Twój czas?

Pzdr.

----edit 00:19
doriswawa pisze:Ja wlasnie z tej strony sciagnelam sobie cala paczke tych wskaznikow z serii Pallada.
Wgralam wskazniki do katalogu indicators a templates tam gdzie maja byc...i odpalam mt4 i laduje templates i nie wchodza wszystkie wskazniki na wykres.

Malo tego, chcialam sobie tylko jeden wskaznik #PalladaEntry zaladowac na wykres i on w ogole nie wchodzi, nawet nie da sie go z kompilowac. Pierwszy raz mam taki problem ze wskaznikiem.
Dobra przyznaje się bez bicia, dałem się wkręcić w podkręcanie kulawo idącej aukcji, jakiegoś zlepka indyków ogólnie dostępnych za darmo w sieci w promocyjnej cenie 400 pln.
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” A. Einstein

fxfechu
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: fxfechu »

ferdekfx6600 pisze:
adam21 pisze:czy ktoś mi może powiedzieć co to za indicator nie chce wydawac 400 zł bo wiem ze ten wskaznik jest gdzies za darmo w internecie tylko potrzebuje jego nazwy przesylam screen

http://fxfechu.za.pl/foto/wa1.jpg
Tu masz dokładny link do tego indykatora (gratis dokładam instrukcję) http://www.fxfatcat.com/forex-forum/sho ... t-Strategy lub http://www.tradingsystemforex.com/ideas ... eagle.html

Dzięki temu , że zapytałeś to zaoszczędziłeś 400PLN 8)

Tacy z was fachowcy i znawcy a dajecie linki nie wiadomo do czego. Moj wskaźnik jest zrobiony przeze mnie i nie znajdziecie go w necie...
A jak komuś szkoda pieniędzy na kupno systemu to niech sam napisze indicator.
Po za tym nie podawaj komuś fałszywych danych że to ten indykator, jak go nie masz i nie wiesz jak on wygląda.
Pozdr.

ADASKO2012
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ADASKO2012 »

http://allegro.pl/sygnaly-forex-signals ... 88603.html
co za kretyn oszust taaaaa ponad 1400 pipsow haha miesiecznie gdyby tak bylo to by mi po kilku miesiacach gry bez wiekszego ryzyka wpadalo na konto minimum pare milionow

anonim09383

Nieprzeczytany post autor: anonim09383 »

pewnie wyniki z dema takie ma bo po co komu 3 konta real skoro to strategia manualna ja se kupie komputer y500 lenovo to dopiero będzie gra teraz mi się platforma zawiesza bo mam kompa z 2005 roku pełno wskaźników i może przez to ale nowy sprzęcik uciągnie to wszystko będę grać 3 -a systemami na raz manualnie zarobie się ale będą efekty tylko jeszcze muszę dopracować jeden z tych 3- ch systemików , fakt dzięki temu forum będę zarabiać kasę nie ukrywam haha ty są leprze systemy na tym forum a niżeli to co oferują na allegro tylko należy nimi chwilę pograć i wiesz co do niego dodać a co usunąć pod siebie kady system zbudowany ze wskaźników generuje straty tak i analiza techniczna też wiec ryzyko musi byc odpowiednie ja robiłem na początek swojej kariery po 500% w 4 dni a później traciłem wszystko w jednej transakcji bo przecież jestem nieomylny i nie mogłem pogodzić się ze stratą teraz będę grać 0.01 lota przy depozycie 500 zł po każdym zarobieniu 300zł będę lot zwiększał o 0.01 ale się urobię ja cię już na myśl że będę pracować tak tyrać to mnie ciarki po plecach się rozchodzą forex to gruba tyra i nie chce nam się wstawać z wyra tak więc testujcie mi tylko nie podpadł system williamsa z tymi 3-ma liniami ma i jakiegoś oziego co czekanie na sygnał trwało wieki a tak wszystko inne dobre polecam za darmo

ADASKO2012
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ADASKO2012 »

http://allegro.pl/forex-realny-zysk-rea ... 96176.html
ponad 23 000 tys wyswietlen
ale 2 naiwnych sie znalazlo a moze tylko

bambus
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: bambus »

http://allegro.pl/forex-realny-zysk-rea ... 00096176.h

Dokładnie koleś jest nawiedzony i to co sprzedaje hmmm nie zarabia. Wiem bo kupiłem w tamtym roku:) he he

anonim09383

to róbcie jak co niektórzy z was szukajcie na allegro systemy gdzie pokazane są screny i pytajcie na forum co to za wskaźniki jak nie chce wam się przerobić tych które są za darmo z tego forum co płatne to się bardziej nakręcacie a wystarczy tylko stop los ustawić na 1 % i np. NLA zacznie zarabiać :)

Awatar użytkownika
personov
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: personov »

marcin.in00 pisze:to róbcie jak co niektórzy z was szukajcie na allegro systemy gdzie pokazane są screny i pytajcie na forum co to za wskaźniki jak nie chce wam się przerobić tych które są za darmo z tego forum co płatne to się bardziej nakręcacie a wystarczy tylko stop los ustawić na 1 % i np. NLA zacznie zarabiać :)
To nie jest tak do końca. Nie oceniaj wskaźnika po wyglądzie. Czasem może wyglądać tak samo jak inny znany wskaźnik, a w kodzie ma zupełnie inny sposób przeliczania. Często są to wskaźniki robione przez autora strategii, więc nigdzie go nie znajdziesz. Przykładowo wskaźniki słupkowe ( na dole wykresu w oddzielnym oknie są takie małe słupki czerwone i niebieskie ) - ile ja ich widziałem ! I każdy z nich jest inny. A nawet sam napisałem kilka takich wskaźników. I tylko wygląd jest taki sam. Czyli sposób wizualizacji w formie słupków. I co ? Zapytasz się na forum co to za wskaźnik i otrzymasz 10 różnych odpowiedzi, a to nie będzie żaden z nich, bo np, ja go sam napisałem.
Solą życia jest kasa.

anonim09383

tak ale podejdź do tego racjonalnie nikt nie sprzedaje po 400 zł strategi która w założeniu ma przynosić licząc w 1000 pipsów zysku tygodniowo to jest nie realne ja sam widziałem taki systemik z dwóch sklecony jeden gamma i NLA te dwie średnie i tylko mogłeś wchodzić na piwotach hehe nie lepiej potrenować darmowe strategie też są dobre i co najwyżej poprawić pod siebie je. A napisanie wskaźnika dobrego nie jest takie łatwe więc chyba za śmieszne pieniądze się go nie sprzedaje jeśli zarabia. Zresztą jeśli chodzi o ten system którym ty piszesz to jest napisane aby się nie sugerować podobnymi bo podaje ustawienia do niego swoje aby dobrze działał to ustawić se go mogę sam na historii i mieć go za darmo no chyba że źle rozumie słowo pisane

Awatar użytkownika
trader
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: trader »

Jeżeli zaczniemy tak 'racjonalnie' wyciągać wnioski to:
1. należy jak najszybciej opuścić forum bo jest tu szerzona wiedza za darmo, a skoro za darmo to są to pewnie same bzdury, prawda?
2. należy jak najszybciej zrezygnować z forexu bo przecież tak niewiele osób na nim zarabia, że statystycznie nie mamy szans wychodzić na plus

Takich wniosków jeszcze można sporo wyciągnąć... ;)
Just do it !

ODPOWIEDZ