One Click
Re: One Click
Czy tylko u mnie zdarzają się takie sytuacje że np: ustawiam stop loss na 9 pipsów, a zlecenie jest realizowane na 12?
po wylaczeniu "show trade levels", one click nie rysuje poziomu wejscia przy zleceniu market, a szkoda moze jest na to jakas rada?i czy jest mozliwosc zmienienia koloru zoltego przy zleceniach oczekujacych, na bialym tle slabo sie wyroznia, drobnostka, ale zawsze
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
tylko w OCT PRO jest możliwość zmiany kolorów , stylu i wysokości poszczególnych linii.sureshot pisze:po wylaczeniu "show trade levels", one click nie rysuje poziomu wejscia przy zleceniu market, a szkoda moze jest na to jakas rada?i czy jest mozliwosc zmienienia koloru zoltego przy zleceniach oczekujacych, na bialym tle slabo sie wyroznia, drobnostka, ale zawsze
-- Dodano: wt 11-06-2013, 15:48 --
jeżeli ktoś jest zainteresowany zakupem OCT to zachęcam do zakupu ponieważ w ciągu najbliższych dni zostanie zmieniona cena na 35 Euro , zmiana nastąpi najprawdopodobniej do końca tego tygodnia , wszystko zależy jak pójdą pracę nad skryptem sklepu

z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Panie Andrzeju nie wiem czy tylko jak mam taki problem ale OCT realizuje mi zlecenia nie po cenie jaką ustalam, np, sl 25 pips a zamyka przy 10 pipsach, tp powiedzmy 50 pips a zamyka przy 30. Dodatkowo zaznaczam aby profit wyświetlany był w pipsach ale żadnej zmiany nie ma. Wcześniej wszystko śmigało jak trzeba.
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Witam
proszę o kontakt na adres oneclick@forex-service.pl ale nie wcześniej niż w piątek odpowiem ponieważ zalało mi parter domu i mam teraz sporo pracy ;/
proszę zrobić screeny z widocznym OCT ,tak żebym widział wszystkie jego okna , set1, set,set2 itp
proszę o kontakt na adres oneclick@forex-service.pl ale nie wcześniej niż w piątek odpowiem ponieważ zalało mi parter domu i mam teraz sporo pracy ;/
proszę zrobić screeny z widocznym OCT ,tak żebym widział wszystkie jego okna , set1, set,set2 itp
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Witam !
Jestem nowym zadowolonym użytkownikiem OCT. Wielkie dzięki za Twoją pracę Andrzeju!
OCT używam na koncie w Armadzie i mam dwa małe kłopoty (po przeczytaniu wątku)
1) Przy otwieraniu MT4 program zmusza mnie do akceptowania bibliotek pomimo, że (tak mi się wydaje) w ustawieniach mam zaznaczone właściwe okienka (dla pewności ustawienia są na screenie)
Mam na wykresach 8 par to oznacza ponad 100 klików
2) Czasem zdarza się że muszę kliknąć kilka razy żeby aktywować zlecenie. Przy scalpowaniu to dosyć duży problem bo cena potrafi w międzyczasie odjechać o kilka pipów. Dotyczy to zleceń z natychmiastową realizacją (największe przyciski na OCT)
Jeśli znajdziesz chwilkę to proszę o pomoc.
Jestem nowym zadowolonym użytkownikiem OCT. Wielkie dzięki za Twoją pracę Andrzeju!
OCT używam na koncie w Armadzie i mam dwa małe kłopoty (po przeczytaniu wątku)
1) Przy otwieraniu MT4 program zmusza mnie do akceptowania bibliotek pomimo, że (tak mi się wydaje) w ustawieniach mam zaznaczone właściwe okienka (dla pewności ustawienia są na screenie)
Mam na wykresach 8 par to oznacza ponad 100 klików

2) Czasem zdarza się że muszę kliknąć kilka razy żeby aktywować zlecenie. Przy scalpowaniu to dosyć duży problem bo cena potrafi w międzyczasie odjechać o kilka pipów. Dotyczy to zleceń z natychmiastową realizacją (największe przyciski na OCT)
Jeśli znajdziesz chwilkę to proszę o pomoc.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
gervazy
prawdopodobnie zmieniłeś ustawienia po uruchomieniu EA na wykresie dlatego sugeruje po usuwać EA z wykresów i włączyć je ponownie
prawdopodobnie zmieniłeś ustawienia po uruchomieniu EA na wykresie dlatego sugeruje po usuwać EA z wykresów i włączyć je ponownie
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Bardzo dziękuję za pomoc.
Program jest naprawdę dobry.
Pomogło.
Jeszcze raz dzięki
Program jest naprawdę dobry.
Pomogło.
Jeszcze raz dzięki

Czemu najnowsza wersja OCT nie zapisuje mi ustawień, poziomów SL, TP, procentowej wielkości pozycji? Wcześniej nie miałem z tym problemów...
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
w nowszych systemach operacyjnych wymagane jest uruchomienie MT4 w trybie administracyjnym żeby mogło OCT zapisywać ustawienia.xspojlerx pisze:Czemu najnowsza wersja OCT nie zapisuje mi ustawień, poziomów SL, TP, procentowej wielkości pozycji? Wcześniej nie miałem z tym problemów...
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE