One Click

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
xspojlerx
Pasjonat
Pasjonat

Re: One Click

Nieprzeczytany post autor: xspojlerx »

Czy tylko u mnie zdarzają się takie sytuacje że np: ustawiam stop loss na 9 pipsów, a zlecenie jest realizowane na 12?

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

po wylaczeniu "show trade levels", one click nie rysuje poziomu wejscia przy zleceniu market, a szkoda moze jest na to jakas rada?i czy jest mozliwosc zmienienia koloru zoltego przy zleceniach oczekujacych, na bialym tle slabo sie wyroznia, drobnostka, ale zawsze

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

sureshot pisze:po wylaczeniu "show trade levels", one click nie rysuje poziomu wejscia przy zleceniu market, a szkoda moze jest na to jakas rada?i czy jest mozliwosc zmienienia koloru zoltego przy zleceniach oczekujacych, na bialym tle slabo sie wyroznia, drobnostka, ale zawsze
tylko w OCT PRO jest możliwość zmiany kolorów , stylu i wysokości poszczególnych linii.

-- Dodano: wt 11-06-2013, 15:48 --

jeżeli ktoś jest zainteresowany zakupem OCT to zachęcam do zakupu ponieważ w ciągu najbliższych dni zostanie zmieniona cena na 35 Euro , zmiana nastąpi najprawdopodobniej do końca tego tygodnia , wszystko zależy jak pójdą pracę nad skryptem sklepu :)
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

jordan
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jordan »

Panie Andrzeju nie wiem czy tylko jak mam taki problem ale OCT realizuje mi zlecenia nie po cenie jaką ustalam, np, sl 25 pips a zamyka przy 10 pipsach, tp powiedzmy 50 pips a zamyka przy 30. Dodatkowo zaznaczam aby profit wyświetlany był w pipsach ale żadnej zmiany nie ma. Wcześniej wszystko śmigało jak trzeba.

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Witam

proszę o kontakt na adres oneclick@forex-service.pl ale nie wcześniej niż w piątek odpowiem ponieważ zalało mi parter domu i mam teraz sporo pracy ;/
proszę zrobić screeny z widocznym OCT ,tak żebym widział wszystkie jego okna , set1, set,set2 itp
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

gervazy
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: gervazy »

Witam !
Jestem nowym zadowolonym użytkownikiem OCT. Wielkie dzięki za Twoją pracę Andrzeju!
OCT używam na koncie w Armadzie i mam dwa małe kłopoty (po przeczytaniu wątku)
1) Przy otwieraniu MT4 program zmusza mnie do akceptowania bibliotek pomimo, że (tak mi się wydaje) w ustawieniach mam zaznaczone właściwe okienka (dla pewności ustawienia są na screenie)
Mam na wykresach 8 par to oznacza ponad 100 klików :)
2) Czasem zdarza się że muszę kliknąć kilka razy żeby aktywować zlecenie. Przy scalpowaniu to dosyć duży problem bo cena potrafi w międzyczasie odjechać o kilka pipów. Dotyczy to zleceń z natychmiastową realizacją (największe przyciski na OCT)

Jeśli znajdziesz chwilkę to proszę o pomoc.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

gervazy
prawdopodobnie zmieniłeś ustawienia po uruchomieniu EA na wykresie dlatego sugeruje po usuwać EA z wykresów i włączyć je ponownie
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

gervazy
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: gervazy »

Bardzo dziękuję za pomoc.
Program jest naprawdę dobry.
Pomogło.
Jeszcze raz dzięki :)

Awatar użytkownika
xspojlerx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xspojlerx »

Czemu najnowsza wersja OCT nie zapisuje mi ustawień, poziomów SL, TP, procentowej wielkości pozycji? Wcześniej nie miałem z tym problemów...

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

xspojlerx pisze:Czemu najnowsza wersja OCT nie zapisuje mi ustawień, poziomów SL, TP, procentowej wielkości pozycji? Wcześniej nie miałem z tym problemów...
w nowszych systemach operacyjnych wymagane jest uruchomienie MT4 w trybie administracyjnym żeby mogło OCT zapisywać ustawienia.
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

ODPOWIEDZ