DayTrading: Piątek 7.06.2013
Re: DayTrading: Piątek 7.06.2013
Może tak:aliorr pisze:Jakie przewidujecie zachowanie się USD/PLN w dniu jutrzejszym ............
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Powiedzcie mi skąd wiadomo około 21 jaka będzie luka mniej wiecej jak brokerzy startują o 23?
Podejrzewam ,ze ona wie jaka będzie lukanowy1234 pisze:Powiedzcie mi skąd wiadomo około 21 jaka będzie luka mniej wiecej jak brokerzy startują o 23?

Nie wiem czy Ci powie skąd to wiadomo

Ostatnio zmieniony 09 cze 2013, 18:59 przez cugan, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Nie drwijcugan pisze:Podejrzewam ,ze ona wienowy1234 pisze:Powiedzcie mi skąd wiadomo około 21 jaka będzie luka mniej wiecej jak brokerzy startują o 23?![]()
O ile się nie mylę 21 startuje platforma Saxo Banku oraz TMS Brokers i tam można zaobserwować pierwsze ruchy cen
Z kolei, jak się patrzy na tygodniową dolarową złotówkę to wychodzą dalej wzrosty, albo boczniak, w każdym bądź razie poważniejsze spadki mogłyby być dopiero pod dolną linią:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnie godziny handlu na parach ze złotym były pod presją interwencji NBP. Wiec resztę można sobie dopowiedzieć. Jeśli zaprzestaną sprzedaży walut przez rynek forex, złoty powinien tracić.karnak pisze:Z kolei, jak się patrzy na tygodniową dolarową złotówkę to wychodzą dalej wzrosty, albo boczniak, w każdym bądź razie poważniejsze spadki mogłyby być dopiero pod dolną linią:
Belka mówił że w tej interwencji nie chodzi o zatrzymanie trendu, ale o zapobieganie nadmiernym wahaniom kursu
jak będą lagi up na 4 grosze to można się spodziewać interwencji czy to NBP albo BGK
oby tylko działali w okresie gęstszej zapadalności rat
jak będą lagi up na 4 grosze to można się spodziewać interwencji czy to NBP albo BGK
Nie sądzisz,że pan Belka zachowuje się dziwnie? Napewno nie powie wszystkiego do końca. Parę dni wcześniej obnizył stopę procentową, a za chwilę interweniuje w nastepstwie tej obniżki. Myslę, że jest tu w grze jakieś księgowanie długu prze rząd, ewentualnie sprawy polityczne. Wakacje, słaby złoty, droższe paliwo. Itd itp.pr7emo pisze:Belka mówił że w tej interwencji nie chodzi o zatrzymanie trendu, ale o zapobieganie nadmiernym wahaniom kursu