DayTrading: Piątek 7.06.2013
Re: DayTrading: Piątek 7.06.2013
Wiem że nic nie wiem-nie denerwuj się Cugan
Chciałem prosic Atlanticosa Zeby odniosl się do propozycji Cugana
Chciałem prosic Atlanticosa Zeby odniosl się do propozycji Cugana
No i jeszcze taki ujek:
-- Dodano: 09 cze 2013, 10:49 --
kabel:
-- Dodano: 09 cze 2013, 10:49 --
kabel:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Z technicznych wskaźników średnio terminowo wygląda to mniej więcej tak:
Edek - Long (sam w to nie wierze ;o, bede uśredniał co figure-dwie) mniej więcej do nawet 1.3620 w/g fal elliota 5-3-5 była by to 3 kończąca fala i potem 5 fal w dół.
Ujek - Powinna teraz nastąpić korekta w okolice 99.50 i potem zjazd, który może nawet dojść do 90, aczkolwiek od 94 co figure bede już lapał eLki żeby nie przegapić ostrej jazdy w góre.
Reszte mam na razie gdzieś. Będę próbował łapać eSki na eur/pln i chf/pln jak odbiją pare figur do góry, i na eur/chf eLki jak spadnie w okolice 1.22-1.23
pozdr
Edek - Long (sam w to nie wierze ;o, bede uśredniał co figure-dwie) mniej więcej do nawet 1.3620 w/g fal elliota 5-3-5 była by to 3 kończąca fala i potem 5 fal w dół.
Ujek - Powinna teraz nastąpić korekta w okolice 99.50 i potem zjazd, który może nawet dojść do 90, aczkolwiek od 94 co figure bede już lapał eLki żeby nie przegapić ostrej jazdy w góre.
Reszte mam na razie gdzieś. Będę próbował łapać eSki na eur/pln i chf/pln jak odbiją pare figur do góry, i na eur/chf eLki jak spadnie w okolice 1.22-1.23
pozdr
cd KABEL:
- magura2004
- Pasjonat
Jakie przewidujecie zachowanie się USD/PLN w dniu jutrzejszym ............
WEDŁUG MNIE KLUCZEM DO OKREŚLENIA MOŻLIWEGO MOMENTU ROZPOCZĘCIA WIĘKSZEJ KOREKTY SPADKOWEJ NA ŚWIECIE JEST OBSERWACJA ZACHOWANIA NASDAQa.
OSIĄGNIĘCIE POZIOMU 61,8% FIBO ZNIESIENIA POPRZEDNIEJ DUŻEJ FALI SPADKOWEJ
MOŻE DAĆ "WIĘKSZĄ" KOREKTĘ - DO TEGO MOMENTU SPADKI MAJĄ MAŁĄ SZANSĘ NA POGŁĘBIENIE:
-- Dodano: 09 cze 2013, 14:26 --
Ciekawe, czy dojście NASDAQa do złotego fibo zbiegnie się z osiągnięciem przez DJIA górnego ramienia dużego trójkąta rozszerzającego się:
OSIĄGNIĘCIE POZIOMU 61,8% FIBO ZNIESIENIA POPRZEDNIEJ DUŻEJ FALI SPADKOWEJ
MOŻE DAĆ "WIĘKSZĄ" KOREKTĘ - DO TEGO MOMENTU SPADKI MAJĄ MAŁĄ SZANSĘ NA POGŁĘBIENIE:
-- Dodano: 09 cze 2013, 14:26 --
Ciekawe, czy dojście NASDAQa do złotego fibo zbiegnie się z osiągnięciem przez DJIA górnego ramienia dużego trójkąta rozszerzającego się:
Noża się już chwytają żeby EUR nie spadłomagura2004 pisze:http://www.telegraph.co.uk/finance/fina ... judge.html

-- Dodano: ndz 09-06-2013, 15:15 --
aliorr pisze:Jakie przewidujecie zachowanie się USD/PLN w dniu jutrzejszym ............
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Czyżby londyńczyk dotarł do mety?
Jak na razie mocno się wystraszył przebicia formacji na dziennym.
Niewykluczone, że Jankes zaprosi go jeszcze do tańca:
Jak na razie mocno się wystraszył przebicia formacji na dziennym.
Niewykluczone, że Jankes zaprosi go jeszcze do tańca: