ale czemu taki ruch to już ni hu.. hu.. nie wiem
DayTrading: Piątek 7.06.2013
- uciekinier
- Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 7.06.2013
na EUR/PLN pienknutko pojechało i zrealizowało moje TP kurna niespodzianka ,a już myślałem że kiszonka na weekend
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
KGHM +3,45%
7 gr na eurpln, ja cie kręce ale bank centralny ma siłę aby w tak szybkim czasie umocnić walutę
7 gr na eurpln, ja cie kręce ale bank centralny ma siłę aby w tak szybkim czasie umocnić walutę
-
overall
pr7emo pisze:KGHM +3,45%
a to dziwne bo miedz i srebro leci na pysk. w 2011 sporo handlowalem na kghmie.
- uciekinier
- Pasjonat

nie wiem czy to bank centralny czy pejsiaki ,ale kocham PL za jego spekulacyjną walute

"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
ja posiadam akcje, i od dłuższego czasu kurs jest w miejscu, teraz ruszył powyżej 150,00overall pisze:pr7emo pisze:KGHM +3,45%
a to dziwne bo miedz i srebro leci na pysk. w 2011 sporo handlowalem na kghmie.
miedź jest pi razy oko na stałym poziomie to może inwestorzy patrzą w takim układzie na fundamenty
albo po prostu zamierzają ulokować pieniądze na wigu20 i wpłacają
hahaha ja też nie kumam jak to jest że spółki japońskie drożeją po 12% co sesje
-
overall
Jeszcze tylko muszą przebic momentum sprzed spadkow/wzrostow tych potężnych i dobra nasza
na usdchf wlasnie odbili sie od tego miejsca, pipki...
na usdchf wlasnie odbili sie od tego miejsca, pipki...
Ostatnio zmieniony 07 cze 2013, 15:27 przez overall, łącznie zmieniany 1 raz.
pewnie bgk wymienia duzo waluty, albo NBP wszedł na prosbę Jacka, żeby wyniki na koniec tygodnia poprawicuciekinier pisze:na EUR/PLN pienknutko pojechało i zrealizowało moje TP kurna niespodzianka ,a już myślałem że kiszonka na weekend![]()
dziki ruch...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
niech nbp robi takie akcje regularnie, nawet w dwie strony pod pretekstem choćby utrzymania kanału kursowego, to odstraszy Sorosów od ataków spekulacyjnychpedro pisze:pewnie bgk wymienia duzo waluty, albo NBP wszedł na prosbę Jacka, żeby wyniki na koniec tygodnia poprawicuciekinier pisze:na EUR/PLN pienknutko pojechało i zrealizowało moje TP kurna niespodzianka ,a już myślałem że kiszonka na weekend![]()
dziki ruch...
na obligacjach ruchu nie widać
- uciekinier
- Pasjonat

dziki to mało powiedziane , w ciągu 20 min praktycznie 4 gr żal d*pe ściska że T/P ustawiłem tylko na 2 grpedro pisze:pewnie bgk wymienia duzo waluty, albo NBP wszedł na prosbę Jacka, żeby wyniki na koniec tygodnia poprawicuciekinier pisze:na EUR/PLN pienknutko pojechało i zrealizowało moje TP kurna niespodzianka ,a już myślałem że kiszonka na weekend![]()
dziki ruch...
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
uciekinier pisze:dziki to mało powiedziane , w ciągu 20 min praktycznie 4 gr żal d*pe ściska że T/P ustawiłem tylko na 2 grpedro pisze:pewnie bgk wymienia duzo waluty, albo NBP wszedł na prosbę Jacka, żeby wyniki na koniec tygodnia poprawicuciekinier pisze:na EUR/PLN pienknutko pojechało i zrealizowało moje TP kurna niespodzianka ,a już myślałem że kiszonka na weekend![]()
dziki ruch...
Chciwość zgubą frajerów. Ciesz się z tych 2 gr.