ale czemu taki ruch to już ni hu.. hu.. nie wiem
pr7emo pisze:KGHM +3,45%
ja posiadam akcje, i od dłuższego czasu kurs jest w miejscu, teraz ruszył powyżej 150,00overall pisze:pr7emo pisze:KGHM +3,45%
a to dziwne bo miedz i srebro leci na pysk. w 2011 sporo handlowalem na kghmie.
pewnie bgk wymienia duzo waluty, albo NBP wszedł na prosbę Jacka, żeby wyniki na koniec tygodnia poprawicuciekinier pisze:na EUR/PLN pienknutko pojechało i zrealizowało moje TP kurna niespodzianka ,a już myślałem że kiszonka na weekend![]()
niech nbp robi takie akcje regularnie, nawet w dwie strony pod pretekstem choćby utrzymania kanału kursowego, to odstraszy Sorosów od ataków spekulacyjnychpedro pisze:pewnie bgk wymienia duzo waluty, albo NBP wszedł na prosbę Jacka, żeby wyniki na koniec tygodnia poprawicuciekinier pisze:na EUR/PLN pienknutko pojechało i zrealizowało moje TP kurna niespodzianka ,a już myślałem że kiszonka na weekend![]()
dziki ruch...
dziki to mało powiedziane , w ciągu 20 min praktycznie 4 gr żal d*pe ściska że T/P ustawiłem tylko na 2 grpedro pisze:pewnie bgk wymienia duzo waluty, albo NBP wszedł na prosbę Jacka, żeby wyniki na koniec tygodnia poprawicuciekinier pisze:na EUR/PLN pienknutko pojechało i zrealizowało moje TP kurna niespodzianka ,a już myślałem że kiszonka na weekend![]()
dziki ruch...
uciekinier pisze:dziki to mało powiedziane , w ciągu 20 min praktycznie 4 gr żal d*pe ściska że T/P ustawiłem tylko na 2 grpedro pisze:pewnie bgk wymienia duzo waluty, albo NBP wszedł na prosbę Jacka, żeby wyniki na koniec tygodnia poprawicuciekinier pisze:na EUR/PLN pienknutko pojechało i zrealizowało moje TP kurna niespodzianka ,a już myślałem że kiszonka na weekend![]()
dziki ruch...