Pogrywam czasami na koncie demo, ucząc się już od kilku miesięcy. Dotychczas udało mi się zrobić 70%, jednak ostatnia transakcja przyprawiła mnie o osłupienie. Na EUR/CHF na którym (wydaje mi się) nie składałem żadnej pozycji, wskoczyła mi transakcja kupna po 0.00015. Nie wiem jak to się stało i nie wiem o co chodzi, wiem że od przybytku głowa nie boli, niemniej jednak wolałbym wiedzieć co się stało
Bardzo dziwna transakcja + 400k na wolumenie 100k
Bardzo dziwna transakcja + 400k na wolumenie 100k
Witam,
Pogrywam czasami na koncie demo, ucząc się już od kilku miesięcy. Dotychczas udało mi się zrobić 70%, jednak ostatnia transakcja przyprawiła mnie o osłupienie. Na EUR/CHF na którym (wydaje mi się) nie składałem żadnej pozycji, wskoczyła mi transakcja kupna po 0.00015. Nie wiem jak to się stało i nie wiem o co chodzi, wiem że od przybytku głowa nie boli, niemniej jednak wolałbym wiedzieć co się stało
Moja platforma to TMS PRO.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
overall
Re: Bardzo dziwna transakcja + 400k na wolumenie 100k
Szkoda, że na realu sie nie zdarzają takie 
Overall, czyli to musi być jakiś błąd? Ja nawet nie składałem zlecenia
Gdyby na realu się zdarzyło coś takiego to pewnie po 30 min pukałoby do mnie ABW ;]
-
overall
Gdybyś wypłacił to pewnie i cała armia zbawienia ale broker niestety trzyma swoje łapska na przelewach więc nici z tego przebiegłego planu
Swoją drogą pierwszy raz cos takiego widze, błąd i to spory chociaz sam kiedys gdy jeszcze mialem konto w admiral markets w czasie otwarcia rynku w niedziele miałem na jakiejs tam parze cene niższą o około 50 pipsów w porównaniu z tym co bylo w rzeczywistości u innych brokerów czy tez na portalach finansowych, zastanawialem sie o co kaman i zamiast w to wejsc i ugrac gratisowe 50 pip to poczekałem niestety ''az sie naprawi''. ciekawe czy by mi to wtedy uznali gdybym jednak wszedl
noo ale to bylo tylko 50 pipsow, tobie wpadlo 12 tysięcy
Swoją drogą pierwszy raz cos takiego widze, błąd i to spory chociaz sam kiedys gdy jeszcze mialem konto w admiral markets w czasie otwarcia rynku w niedziele miałem na jakiejs tam parze cene niższą o około 50 pipsów w porównaniu z tym co bylo w rzeczywistości u innych brokerów czy tez na portalach finansowych, zastanawialem sie o co kaman i zamiast w to wejsc i ugrac gratisowe 50 pip to poczekałem niestety ''az sie naprawi''. ciekawe czy by mi to wtedy uznali gdybym jednak wszedl
noo ale to bylo tylko 50 pipsow, tobie wpadlo 12 tysięcy
Eh, 12 tysięcy pipsów w tą czy w tamtą
Rozmawiam ze znajomym który kiedyś pracował w TMS'ie i powiedział że taka transakcja ma mikroskopijne szanse, zeby zaistniec na real kontach i zaraz byloby to skorygowane. Więc nici ze snu o bogactwie
Dzięki za odp.!
Zwykły bad-tick. Zdarza się. Błędy na platformie, u dostawcy kwotowań jeszcze gdzieś po drodze, potem niewyfiltrowanie tej ceny i ciach, dzieją się takie cuda. To cena, która nie wystąpiła na rynku więc gdyby pozycja nie była korygowana to broker musiałby dać Ci te środki z własnej kieszeni, co oczywiście nie wchodzi w grę
. Mi kiedyś przez taki błąd zdarzył się debet na pareset tysięcy USD. W pierwszym momencie moja mina nie była za ciekawa
.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
To był test wsparcia

Piękne momentum z szybkim BE
Piękne momentum z szybkim BE
Prędzej dowód na złą pracę przeszkadzaczy. Virtual dealer się zepsuł. 
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.