DayTrading: Piątek 7.06.2013
Re: DayTrading: Piątek 7.06.2013
a usdchf znowu odwala to samo co w 2011, takiej dzidy na W1 dawno tutaj nie widzialem, jesli chcą zachowac trend up to muszą dzisiaj odbić.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
W1 na ujenie zmiażdża oczy
a się nie skończył jeszcze, ciekawe czy jakiś knot wyciągną
Mam ese od 101.56. Zajebiście że na rachunku demowym. Krwa.

Mam ese od 101.56. Zajebiście że na rachunku demowym. Krwa.
Ostatnio zmieniony 07 cze 2013, 12:28 przez fromagboy, łącznie zmieniany 1 raz.
2 x stacja robocza, 2 smartfony, 3 niezależne łącza.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Nowy dokad ten ejman zmierza? Bo nie wiem kiedy wyskoczyc z tego pociagu, jakas mala sugestia?
to samo sobie namazałem,overall pisze:a usdchf znowu odwala to samo co w 2011, takiej dzidy na W1 dawno tutaj nie widzialem, jesli chcą zachowac trend up to muszą dzisiaj odbić.
ach ta AT
"Deutsche Bank's Joe LaVorgna thinks NFP will miss expectations and come in at 125K."May nonfarm payrolls tend to surprise the financial markets to the downside," said LaVorgna. "Our best guess is that there is something fluky with the seasonal adjustment factors from the Bureau of Labor Statistics which in turn produces a May employment change that runs counter to the underlying fundamentals. Over the last 25 years, the consensus has over-estimated May nonfarm payrolls 16 times (64%) with an average forecast miss of 99k."
może do 1.25Arturm21 pisze:Nowy dokad ten ejman zmierza? Bo nie wiem kiedy wyskoczyc z tego pociagu, jakas mala sugestia?
potencjalny scenariusz, jeśli cena zawróci
- magura2004
- Pasjonat
A wiedzą też kto jakie ma depo? No i czy ktoś potrafi grać z głowąBemowo1 pisze:Duże instytucje finansowe znają Twoje emocje. Twoje podejście jest takie:emlem pisze:ale 1.3150 już by było pocieszające
Wysoko poszło - wyżej nie pójdzi
Końcówki trendów są celowe dedykowane takim graczom jak TY, aby ich wykończyć
Zobacz na zdjęcie. Umieściłem średnie 10,20,30,40,50 EMA na int H4
Istnieje duże prawdopodobieństwo, że przyjmą one taki kształt i nastąpi jeszcze silny impuls
(zobacz jak te miejsca działały w historii) - Z miejsca gdzie średnie się zbliżają do siebie to miejsca z których powstaje silny ruch ceny
Rąbanie detalu rozpoczęło się w czwartek, dzisiej jest piątek i nikt dzisiaj Ci nie odpuści, będą ryli do wtorku???
Celowo, aby wprowadzić nastrój niepokoju, lęku. - Prawda, że tak się czujesz?

usd pln
powyżej wskazanego poziomu spadki będą problematyczne
jak na ten moment układ zbliżony do tego co obserwowaliśmy na ejku kilka dni wcześniej
-- Dodano: 07 cze 2013, 12:53 --
jak na ten moment układ zbliżony do tego co obserwowaliśmy na ejku kilka dni wcześniej
-- Dodano: 07 cze 2013, 12:53 --
Jakie kto ma depo? tego nie wiedzą, ale zawsze znajdzie się świeży narybekmagura2004 pisze:A wiedzą też kto jakie ma depo? No i czy ktoś potrafi grać z głowąBemowo1 pisze:Duże instytucje finansowe znają Twoje emocje. Twoje podejście jest takie:emlem pisze:ale 1.3150 już by było pocieszające
Wysoko poszło - wyżej nie pójdzi
Końcówki trendów są celowe dedykowane takim graczom jak TY, aby ich wykończyć
Zobacz na zdjęcie. Umieściłem średnie 10,20,30,40,50 EMA na int H4
Istnieje duże prawdopodobieństwo, że przyjmą one taki kształt i nastąpi jeszcze silny impuls
(zobacz jak te miejsca działały w historii) - Z miejsca gdzie średnie się zbliżają do siebie to miejsca z których powstaje silny ruch ceny
Rąbanie detalu rozpoczęło się w czwartek, dzisiej jest piątek i nikt dzisiaj Ci nie odpuści, będą ryli do wtorku???
Celowo, aby wprowadzić nastrój niepokoju, lęku. - Prawda, że tak się czujesz?Psychologia
- atlanticos
- Maniak
jak dla mnie uklepaliśmy dopiero 4 faleBemowo1 pisze:usd pln
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv