haha prawda.... ale w s wszedlem 2 dni temu, a teraz juz tylko to mi zostałoBemowo1 pisze:emlem pisze:Czyli spodziewasz się spadków na Edziu?Bemowo1 pisze:jak dla mnie rzeźbienie dzisiaj w ........
poziomy potencjalnych przystanków, raczej bujać się dzisiaj będziemy +-20 pips
+- 20 pips jak napisałem.
Czekam..... poniedziałek, wtorek?
A w związku z tym, że masz S i srasz pogaciach to jednak wzrosty
DayTrading: Piątek 7.06.2013
Re: DayTrading: Piątek 7.06.2013
Dla trejdera najważniejsze są dwie rzeczy: jedna i druga!
o matko i córkoemlem pisze:
haha prawda.... ale w s wszedlem 2 dni temu, a teraz juz tylko to mi zostało
ale 1.3150 już by było pocieszające 
Dla trejdera najważniejsze są dwie rzeczy: jedna i druga!
nikt Ci wprost nie dopowie, wszystko się wyjaśni po danych z USA. Na teraz jest to zagadką. Jeden z forumowiczów zaproponował kanał cenowy, w którym cena odbiła się właśnie od górnej bandy... i też chciałbym aby tak było bo sam kiszę się z eSką na edku. Jedyne co zmojej laickiej strony mogę Ci zaproponować to obserwować cały czas wykres i fundamenty, w razie dalszego ruchu w górę otwórz przeciwstawną pozycję zabezpieczającą. (ja tak będę starał się zrobić) I dopiero przy następnym wierzchołku ją wyłączę i poczekam na głębszy ruch w dół (wystarczający aby wyjść na zero), Jeśli go nie będzie to włączę kolejny raz zabezpieczenie. Może i jest to ryzykowne ale nic innego nie udało mi się na ten czas wymyślić.emlem pisze:Czyli spodziewasz się spadków na Edziu?Bemowo1 pisze:jak dla mnie rzeźbienie dzisiaj w ........
Życzę Ci szczerze powodzenia dzisiaj
ujek na 96,00 , potem fibo na dzisiejszym low, które jest low h4, na 95,54
yokee pisze:nikt Ci wprost nie dopowie, wszystko się wyjaśni po danych z USA. Na teraz jest to zagadką. Jeden z forumowiczów zaproponował kanał cenowy, w którym cena odbiła się właśnie od górnej bandy... i też chciałbym aby tak było bo sam kiszę się z eSką na edku. Jedyne co zmojej laickiej strony mogę Ci zaproponować to obserwować cały czas wykres i fundamenty, w razie dalszego ruchu w górę otwórz przeciwstawną pozycję zabezpieczającą. (ja tak będę starał się zrobić) I dopiero przy następnym wierzchołku ją wyłączę i poczekam na głębszy ruch w dół (wystarczający aby wyjść na zero), Jeśli go nie będzie to włączę kolejny raz zabezpieczenie. Może i jest to ryzykowne ale nic innego nie udało mi się na ten czas wymyślić.emlem pisze:Czyli spodziewasz się spadków na Edziu?Bemowo1 pisze:jak dla mnie rzeźbienie dzisiaj w ........
Życzę Ci szczerze powodzenia dzisiaj
Dzisiejsze payrollsy mogę okazać się słabsze. Wcześniejsze dane na to wskazują, więc wzrosty są bardzo prawdopodobne na EU.
-
Maaaniekmw
- Stały bywalec

Hej Żaba co sie nie odzywasz?
Jestes już w S ?
Przyznam, że Twoje analizy mi się podobały:)
Dołączam swoje linie o których wcześniej pisałem.
Jestes już w S ?
Przyznam, że Twoje analizy mi się podobały:)
Dołączam swoje linie o których wcześniej pisałem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Duże instytucje finansowe znają Twoje emocje. Twoje podejście jest takie:emlem pisze:ale 1.3150 już by było pocieszające
Wysoko poszło - wyżej nie pójdzi
Końcówki trendów są celowe dedykowane takim graczom jak TY, aby ich wykończyć
Zobacz na zdjęcie. Umieściłem średnie 10,20,30,40,50 EMA na int H4
Istnieje duże prawdopodobieństwo, że przyjmą one taki kształt i nastąpi jeszcze silny impuls
(zobacz jak te miejsca działały w historii) - Z miejsca gdzie średnie się zbliżają do siebie to miejsca z których powstaje silny ruch ceny
Rąbanie detalu rozpoczęło się w czwartek, dzisiej jest piątek i nikt dzisiaj Ci nie odpuści, będą ryli do wtorku???
Celowo, aby wprowadzić nastrój niepokoju, lęku. - Prawda, że tak się czujesz?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dlatego do 1.3350 lepiej się wstrzymać bo może być krucho.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
ale tego eur/aud wywróżyłeśmolmomas pisze:dlatego do 1.3350 lepiej się wstrzymać bo może być krucho.
Szacun