DayTrading: Czwartek 6.06.2013
Re: DayTrading: Czwartek 6.06.2013
a to gówno chyba wreszcie zacznie spadać, poziom o którym wspominałemrano nie pokonany - automatycznie PA
wychodzimy z trójkąta dołem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bemowo1 pisze:a to gówno chyba wreszcie zacznie spadać, poziom o którym wspominałemrano nie pokonany - automatycznie PA
nie wybija do poki U J trzyma

tym trójkątem z m1 - możemy dojechać do 1.32...
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
zakładam odwrotną korelację edka i ejkaNowy123 pisze:Bemowo1 pisze:a to gówno chyba wreszcie zacznie spadać, poziom o którym wspominałemrano nie pokonany - automatycznie PA
nie wybija do poki U J trzymaostanie dolki
i EUR USD sie umacnia
Eur/Jpy M15
Para walutowa po korekcie prostej utworzyła nam prawdopodobnie strukturę harmoniczną na krótką pozycję. Opór pozostaje w ok. 130.70 pierwsze wsparcie pozostało przełamane punkt B kolejnym pozostaje punkt C oraz przebicie da sygnał na punkt A i zejście poniżej . Obrona w chwili obecnej pozostaje punktu B gdzie wcześniej było naszym wsparciem.
A oto muzyka dla tych , którzy dziś świętują z dobrą pozycją. http://www.youtube.com/watch?v=Lxyl1bQAK1Q
Para walutowa po korekcie prostej utworzyła nam prawdopodobnie strukturę harmoniczną na krótką pozycję. Opór pozostaje w ok. 130.70 pierwsze wsparcie pozostało przełamane punkt B kolejnym pozostaje punkt C oraz przebicie da sygnał na punkt A i zejście poniżej . Obrona w chwili obecnej pozostaje punktu B gdzie wcześniej było naszym wsparciem.
A oto muzyka dla tych , którzy dziś świętują z dobrą pozycją. http://www.youtube.com/watch?v=Lxyl1bQAK1Q
Ostatnio zmieniony 06 cze 2013, 15:37 przez kelvin, łącznie zmieniany 1 raz.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
Dlaczego nie poczekać do 15:50-16:20 ?magura2004 pisze:Prawidłowojabbaco pisze:a ja teraz stwierdziłem, że nie będę pazerny, pozamykałem po 1.314 ostatnie 3 ze stratą, ale i tak dzięki górkom +400 pipsów na shortach![]()
i idę spokojnie zjeść obiad
Żaba znowu dla Ciebie full HD:
http://www.youtube.com/watch?v=A3PDXmYoF5U
PS. ratuję sobie pupcię drugim minilotem S na eur/aud.
H4 wyglada obiecująco:
http://www.mql5.com/en/charts/369217/eu ... de-brokers
Ostatnio zmieniony 06 cze 2013, 15:38 przez antoniZ, łącznie zmieniany 1 raz.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
plus SP500 ja kwspracie wybronia to U J w goreBemowo1 pisze:zakładam odwrotną korelację edka i ejkaNowy123 pisze:Bemowo1 pisze:a to gówno chyba wreszcie zacznie spadać, poziom o którym wspominałemrano nie pokonany - automatycznie PA
nie wybija do poki U J trzymaostanie dolki
i EUR USD sie umacnia

ECB nie będzie luzował... a były takie opinie... więc generalnie może to wzmocnić EUR...
wybicie górą będzie...
wybicie górą będzie...
Quo Vadis? Już wiesz ?
edek
Z obiadem czy ograniczaniem strat? Mówię, ten ich poziom był dla mnie akceptowalny. A od 16 najwyżej nowe eSki.antoniZ pisze:Dlaczego nie poczekać do 15:50-16:20 ?magura2004 pisze:Prawidłowojabbaco pisze:a ja teraz stwierdziłem, że nie będę pazerny, pozamykałem po 1.314 ostatnie 3 ze stratą, ale i tak dzięki górkom +400 pipsów na shortach![]()
i idę spokojnie zjeść obiad