DayTrading: Czwartek 6.06.2013
Re: DayTrading: Czwartek 6.06.2013
Słabo.. a ja w dużej L.
Czy spadamy, czy rośniemy to jesteśmy zarobieni.
- atlanticos
- Maniak
antoniZ pisze:Żaba, mam S na edziu tak jak ty, jak sądzisz po ile ją oddać 1.3, 1.29, a może 1.28 ?
nie przesadzaj - za duże zasieki jak na razie na 1.28... pierwsze silne miejsce które przytrzyma to 1.3030-3040 a kolejne 1.29-2930 i jeśli Marian dziś i "parole" jutro nie pokrzyżują planów to w drugie miejsce celuję... a jeśli UP zrobimy to daję hedge'a, powyżej 1,32 go zamykam i dokładam S
Ostatnio zmieniony 06 cze 2013, 13:58 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- zastapmnie
- Pasjonat
Żaba od wczoraj straszysz, po tej świeczce, co zrobili na pierwszych danych i jakoś ją pokryli w nocy ,a teraz siedzą nad 1,31...
tym niemniej wydaje mi się, że do 1,303 mogą zlecieć w ramach nadinterpretacji jakieś wypowiedzi Mario, y zaraz potem odpalić do góry, w ramach następnej pospiesznej analizy jego wypowiedzi
tym niemniej wydaje mi się, że do 1,303 mogą zlecieć w ramach nadinterpretacji jakieś wypowiedzi Mario, y zaraz potem odpalić do góry, w ramach następnej pospiesznej analizy jego wypowiedzi
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
na edku to my mamy teraz tyle figur, TL, kanałów, że grom wie co wybrać.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 06 cze 2013, 14:02 przez adk77, łącznie zmieniany 1 raz.
Za chwilę wypowiedź członka FED'u....
http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Plosser
(nie ma aktualnie prawa głosu)
http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Plosser
(nie ma aktualnie prawa głosu)
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
- atlanticos
- Maniak
nikogo nie strasze bo każdy powinien analizowac samemu wykres... ale to że edek miał dzisiejsze maks raptem 16 pipsów tylko wyżej niż wczorajsze powinno też dawac do myślenia... wybilismy z konsoli i kupujących nie przybyło a sam napewno wiesz że takie wybicia generują duże ruchy jeśli nie są fałszywe... Rynek zapewne zweryfikuje ale jak na razie kupujących edka za wielu nie ma jak dla mnie - moja subiektywna opinia oczywiściezastapmnie pisze:Żaba od wczoraj straszysz, po tej świeczce, co zrobili na pierwszych danych i jakoś ją pokryli w nocy ,a teraz siedzą nad 1,31...

edit: ostatni raport ADP rąbnął się o 60 tys - jeśli w tym będzie podobnie i NFP okaże się w okolicach 180-200 to byki nie zdążą pozycji zamykać jutro bo wsparcia zaczną pękać jak zapałki
Ostatnio zmieniony 06 cze 2013, 14:04 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Żaba,
Miałem dziś jedną S na edziu, nawet target ustawiłem na 1.2966.
Pisałem że łeb mi napier.. no i zamknałem raptem z 8 pipsowym zyskiem.
Marian to Mario Draghi ?
Ten huligan może namieszac.
Jako ciekawostkę napiszę że kiedyś siedzać z S na edziu w końcu się wkurzyłem na konsolę i rzuciłem na głowne forum FF info o dymisji Mario. Raptem 6 pipsów edzio spadł. Zdementowali i wrócili na wcześniejszy poziom.
Miałem dziś jedną S na edziu, nawet target ustawiłem na 1.2966.
Pisałem że łeb mi napier.. no i zamknałem raptem z 8 pipsowym zyskiem.
Marian to Mario Draghi ?
Ten huligan może namieszac.
Jako ciekawostkę napiszę że kiedyś siedzać z S na edziu w końcu się wkurzyłem na konsolę i rzuciłem na głowne forum FF info o dymisji Mario. Raptem 6 pipsów edzio spadł. Zdementowali i wrócili na wcześniejszy poziom.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
Na chwilę obecną nie można zapominać o targecie, który wynika z wyjścia z trójkąta.adk77 pisze:na edku to my mamy teraz tyle figur, TL, kanałów, że grom wie co wybrać.
Ach żałuję, że jak mówił wirtp kategorycznie S na edku, że nie wszedłem w L
Jak na ten moment kurs ślimaczy wzrosty, ale nie zdziwię się jak strzeli na północ. - Cały czas jest podkupywany, przy mikrokorektach
-
- Gaduła
nie na dzień ale może na dwa...K.
a ja jestem trochę zły bo wczoraj zamknąłem L na edku na dolnym wsparciuBemowo1 pisze:Na chwilę obecną nie można zapominać o targecie, który wynika z wyjścia z trójkąta.adk77 pisze:na edku to my mamy teraz tyle figur, TL, kanałów, że grom wie co wybrać.
Ach żałuję, że jak mówił wirtp kategorycznie S na edku, że nie wszedłem w L
Jak na ten moment kurs ślimaczy wzrosty, ale nie zdziwię się jak strzeli na północ. - Cały czas jest podkupywany, przy mikrokorektach