Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: ArmadaMarkets »

Nie zmieniliśmy historii tylko uzupełniliśmy brakujące minuty. Jeśli czuje się Pan pokrzywdzony prosimy o reklamację na adres pomoc@armadamarkets.pl z numerem konta, transakcji oraz krótkim opisem sytuacji.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

pawel_2907 pisze:heh - zmienili historie tak aby po restarcie nie widac bylo ze cena tam byla - jednak mam logi ....

tak czy siak za taki numer ja serdecznie dziekuje

byly klient
Przecież w przypadku awarii, gdzie są luki itd, każdy broker uzupełnia brakujące świeczki, co w tym dziwnego ? :)

tirexik
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: tirexik »

przed chwilą spread był 0,8 i nagle 5 pips -- żenada

-- 06 cze 2013, 10:51 --

dodam,że byłem na plusie wtedy wskoczył spred 5 , jak zmienił się trend na M1 i miełem stratę- spred wórcił właśnie do 0.7. Wszystko trwało 3 kilka minut - ciekawe prawda ?
ktoś tu miesza !!!

Awatar użytkownika
biotiq
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: biotiq »

heheh,

Też mi się rozszerzył spread do ok. 7 pips (zmierzone przez OCT).
Wczoraj w okolicach 21:00 czasu platformy (PL + 2h) też miałem rozłączenie. Chciałem zmodyfikować pozycję i wyskoczył komunikat, że rynek jest zamknięty :D -zgłupiałem.
Generalnie lubię armadę, ale czy takie sytuacje powinny mieć miejsce?

P.s. Załącznik z dzisiejszej sytuacji na m1: linia bid stanęła w miejscu, a linia ask rozszerzała się do ok 7pips. Screen po fakcie.

Panowie od armady... Zróbcie z tym porządek.

Peace
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

biotiq pisze:heheh,

Wczoraj w okolicach 21:00 czasu platformy (PL + 2h) też miałem rozłączenie. Chciałem zmodyfikować pozycję i wyskoczył komunikat, że rynek jest zamknięty :D -zgłupiałem.

P.s. Załącznik z dzisiejszej sytuacji na m1: linia bid stanęła w miejscu, a linia ask rozszerzała się do ok 7pips. Screen po fakcie.

Peace

stary, ze spreadem bywa różnie, zależy od płynności ale ze zamknelo ci rynek o 21 czasu platformy czyli o 23 naszego czasu to rzecz normalna w armadzie, tak jest każdego dnia, dziwi mnie jak mozna o tym nie wiedzieć skoro grywasz u tego brokera.

To tak samo jak np wiekszosc brokerow konczy trading o 22:00 naszego czasu a armada konczy trading o 23:00 naszego czasu.

Np admiral markets otwiera sie o 15 minut pozniej w niedziele niz reszta brokerow. Kazdy broker ma jakies inne reguły więc do codziennej przerwy o 23 raczej nie mozesz miec pretensji .

pozdro

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Zwiększył się spread, owszem, ale w tym momencie chyba były aukcje obligacji, pierwszy czwartek i piątek miesiąca, masa danych z rynku .

Awatar użytkownika
biotiq
Gaduła
Gaduła

overall pisze:
biotiq pisze:heheh,

Peace

stary, ze spreadem bywa różnie, zależy od płynności ale ze zamknelo ci rynek o 21 czasu platformy czyli o 23 naszego czasu to rzecz normalna w armadzie, tak jest każdego dnia, dziwi mnie jak mozna o tym nie wiedzieć skoro grywasz u tego brokera.

To tak samo jak np wiekszosc brokerow konczy trading o 22:00 naszego czasu a armada konczy trading o 23:00 naszego czasu.

Np admiral markets otwiera sie o 15 minut pozniej w niedziele niz reszta brokerow. Kazdy broker ma jakies inne reguły więc do codziennej przerwy o 23 raczej nie mozesz miec pretensji .

pozdro

Rzeczywiście, mój błąd. :)
Zakręcony jestem. Generalnie nie gram o tych godzinach, ale pojawił się piękny setupik więc go pochwyciłem :)
Chylę czoła, bo jest to ewidentnie moje przeoczenie.

A co do spreadu: obserwowałem inne platformy i nie mieli takich skoków. Bądź co bądź jestem zadowolony z tej platformy -nie ma co :)

Peace

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

tirexik pisze:przed chwilą spread był 0,8 i nagle 5 pips -- żenada

dodam,że byłem na plusie wtedy wskoczył spred 5 , jak zmienił się trend na M1 i miełem stratę- spred wórcił właśnie do 0.7. Wszystko trwało 3 kilka minut - ciekawe prawda ?
ktoś tu miesza !!!
Żenująca to jest wiedza co niektórych o rynku, przekuj słabość w siłę.

Jak dla mnie Armada jest the best, oby tak dalej :D Rozszerzający się spread w określonych sytuacjach to nic zaskakującego.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Awatar użytkownika
biotiq
Gaduła
Gaduła

Darkey pisze:
tirexik pisze:przed chwilą spread był 0,8 i nagle 5 pips -- żenada

ktoś tu miesza !!!
Żenująca to jest wiedza co niektórych o rynku, przekuj słabość w siłę.

Jak dla mnie Armada jest the best, oby tak dalej :D Rozszerzający się spread w określonych sytuacjach to nic zaskakującego.

Wczoraj przegiąłem pałęncję (ilość godzin przed FX) i dzisiaj chodzę do tyłu ;)
Każdy ma prawo do popełniania błędów. Zajebisty filmik jest na ten temat: https://www.youtube.com/watch?v=1O7XbdYwLwk
Szczerze polecam! :)

Peace

Rafi13
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Rafi13 »

Witam serdecznie

Mam problem z platformą. Po otwarciu transakcji i chęci dodania trailing stop, mogę wybrać trailing stop który z góry pokazuje mi platforma, ale w momencie kiedy zaznaczam opcje inny aby wprowadzić inną wartość platformą się zawiesza. Muszę ją wyłączyć poprzez ctrl-alt-delete. I dopiero działa ale bez TS. Z kolei jak chce zmienić pokazywanie historii również na inny okres efekt mam ten sam, platformą się zawiesza. Mam otwartych kilka wykresów i na części z nich jest uruchomione OCT Andrzeja, na pozostałych nie. A na walucie na której chciałem wykonać kilka razy TS nie mam uruchomionych żadnych OCT?

Co mam zrobić aby wszystko działało prawidłowo. Rachunek real.

ODPOWIEDZ