Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Na chwilę wróciło i znowu nie ma połączenia
Sygnały daytrading + daily webinar + trade copy zobacz http://abgarfx.com | Twitter: @abgarman - można pytać o opinie o mnie | MyFXBook - konto sygnałowe: http://www.myfxbook.com/members/fxsigna ... nce/634307
Wróciło.
edit. znów padło
edit. znów padło
Ostatnio zmieniony 04 cze 2013, 13:02 przez Midas, łącznie zmieniany 1 raz.
Mówimy o usd/jpy? Ja wolałem złapać te ok. 12 pipsów i zamknąć, bo nie wiem co dalej będzie się działo z platformą.Microbi pisze:uciekł mi setup, ech ! Mandrejk miałeś na BE?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nie, czaiłem się na edwarda na L, wpadło by BE i tak, mała strata.pki pisze:Mówimy o usd/jpy? Ja wolałem złapać te ok. 12 pipsów i zamknąć, bo nie wiem co dalej będzie się działo z platformą.Microbi pisze:uciekł mi setup, ech ! Mandrejk miałeś na BE?
godz 12.45 platforma rozłączona
support szuka przyczyny., bo u nich server działa.
jak często jest rozłączana platforma?
Jest 13.09 server ma połączenie po cz 30 minutach !!!
support szuka przyczyny., bo u nich server działa.
Jest 13.09 server ma połączenie po cz 30 minutach !!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 04 cze 2013, 13:10 przez NiceFox, łącznie zmieniany 2 razy.
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.
właśnie zdechła znowu.
W tej chwili jest brak połączenia, a według mnie takie rozłączenia są zbyt często- wczoraj wieczorem o 21.05 czasu platformy, też nie było połączenia i mam lukę na funcie.NiceFox pisze:czy Macie Armade rozłączoną , bo suport informuje że serwery chodzą?
Pki, jeśli dobrze pamiętam to jest 5 minut przerwy o 23 naszego czasu zawsze na walutach i chyba trochę więcej na surowcach.
Panowie z Armady jak twierdzą że u nich jest ok to zaczyna mi się nie podobać. Ja na wszelki wypadek nie tykam platformy.
U innych brokerów przez 3 miesiące nie miałem ani jednego rozłączenia nawet na 5 sek.pki pisze:W tej chwili jest brak połączenia, a według mnie takie rozłączenia są zbyt często- wczoraj wieczorem o 21.05 czasu platformy, też nie było połączenia i mam lukę na funcie.NiceFox pisze:czy Macie Armade rozłączoną , bo suport informuje że serwery chodzą?
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.