po dobrych PMI ze strefy euro jasne że warto, ale trzeba tez patrzeć na indeks dolara i to co na niego wpływaemlem pisze:Warto wejść waszym zdaniem w L na edka z TP gdzieś na poziomie 1.3090?
DayTrading: Wtorek 4.06.2013
Re: DayTrading: Wtorek 4.06.2013
Nie wiem, czy warto dzisiaj cokolwiek teraz otwierać. Jak do tej pory marazm totalny (który był do przewidzenia)emlem pisze:Warto wejść waszym zdaniem w L na edka z TP gdzieś na poziomie 1.3090?
Ja będę szukał niżej - na poziomach, które wcześniej wskazałem
Było straszyć?
Wypłoszyliście mi kasę.Znowu widzę 2 centy.
Może chociaż edzio do daily pivota na 1.30457 dociagnie.
wygląda jak moj biedny kocur (4 latek) któremu coś się rzuciło na tylne nogi i ledwo chodzi.
czy na grupie jest ktoś po weterynarii ?
zapłacę za konsultację.
wygląda jak moj biedny kocur (4 latek) któremu coś się rzuciło na tylne nogi i ledwo chodzi.
czy na grupie jest ktoś po weterynarii ?
zapłacę za konsultację.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
wpłać sobie na demko hahah i dopasuj się do wielu cyferek przed przecinkiema pisze:Było straszyć?
- zastapmnie
- Pasjonat
antoni, coś Twój zwierzyniec domowy ostatnio kiepsko sobie radzi, wpierw żabę żona przejechała, teraz ktoś Twego kota wydymał po zmroku...no nie wiem, zmień karmę może...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
[quote="antoniZ"]Może chociaż edzio do daily pivota na 1.30457 dociagnie.
quote]
Ja skończyłem weterynarię.
Tylne nogi??????
coś rzuciło?????
Wydaje mi się Kolego, że za mocno go ładowałeś
quote]
Ja skończyłem weterynarię.
Tylne nogi??????
coś rzuciło?????
Wydaje mi się Kolego, że za mocno go ładowałeś

- zastapmnie
- Pasjonat
ps. nie macie wrażenia, jakby ostatnio DAX lekko rozkolerował się z S&P... nie mam nic przeciwko dalszym spadków, tylko ten amerykański mnie niepokoi
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Za żonę nie odpowiadam, a ty Bemowo1 pojechałeś po bandzie
Jak edzio minie do dołu pivota to wiozę kocura na lecznicę jak nie,
musi poczekać...
Na audusd coś słabe to odbicie, kolega od pinbara H4 mam nadzieję że przeżył negację.
Patrzyłem na community na long/short, ten walor to robi w konia longi od połowy kwietnia. Wtedy ( kurs 1.022) pytałem jaki jest swap. Teraz wiem - na minilocie tylko minus 3zł 6 groszy. Rzeżnik ma o ile pamiętam 3 razy większy.
Wczoraj podałem chmurny target 0,937. Wygląda słabo, nie są to wielkie pieniądze ale jest i liczę na większą podjarkę aby znowy załadować S i target zaliczyć. Sonici znajdą moment, oni monitorują cały rynek i wystarczy ich czytać.

Jak edzio minie do dołu pivota to wiozę kocura na lecznicę jak nie,
musi poczekać...
Na audusd coś słabe to odbicie, kolega od pinbara H4 mam nadzieję że przeżył negację.
Patrzyłem na community na long/short, ten walor to robi w konia longi od połowy kwietnia. Wtedy ( kurs 1.022) pytałem jaki jest swap. Teraz wiem - na minilocie tylko minus 3zł 6 groszy. Rzeżnik ma o ile pamiętam 3 razy większy.
Wczoraj podałem chmurny target 0,937. Wygląda słabo, nie są to wielkie pieniądze ale jest i liczę na większą podjarkę aby znowy załadować S i target zaliczyć. Sonici znajdą moment, oni monitorują cały rynek i wystarczy ich czytać.
Ostatnio zmieniony 04 cze 2013, 15:16 przez antoniZ, łącznie zmieniany 1 raz.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
EDEk jak przejdzie 13055 cel 130 26 ale wtedy by nam U J pod 100 75 101 podjechal hmm a SP500 ma opor teraz 1645 -47