mozemy podjechac pod gorna bande na U J jesli sp500 nam zrobi zabek w gore pozniej decyzja czy 1600 do testu czy nie
-- Dodano: wt 04-06-2013, 13:46 --
pr7emo pisze:
Nowy123 pisze:jesli SKOSNE juz kombinują to wersja z poglebienie dolkow moze isc do kosza na U J
a gdzie mogło by iść na maksa ??
wzrosty raczej powinny być na parach jenowych, z powodu ruchu indeksu jena
kto rano jak nie indeks jena wyciągnął kursy do góry?
proces prawdopodobnie jest zainicjowany
atlanticos pisze:
jak robisz obiad to chyba po to żeby zjeść, a nie wyrzucić
i tak potem wyrzuci go z siebie
-- Dodano: 04 cze 2013, 13:58 --
kabel robi się elkowaty
kabel wisi na dalnej bandzie kanalu niemal cały dzien... tez wyglada mi pod L ale jak kanal pusci to po elkach
dlatego go nie ruszam...jak przebije to na retescie go chwyce za uszy
archog - zawsze gram pod swoje analizy...
Kto CI obiecał 2740??
Ostatnio zmieniony 04 cze 2013, 14:02 przez atlanticos, łącznie zmieniany 2 razy.
atlanticos pisze:projekcja dla edka H1 - wersja bardziej niedźwiedzia
ciekawe, a pytanie czy zagrałeś pod to ?
nie... z nudów tak sobie zrobiłem żeby Cię zmylić jak robisz obiad to chyba po to żeby zjeść, a nie wyrzucić
analiza pod którą się samemu zagra więcej warta , stąd pytanie.
no nic, zobaczymy w czwartek, czy edek zwiedzi te obiecane 1,2740.
od kilku tygodni mam tam ustawione TP
Ostatnio zmieniony 04 cze 2013, 14:11 przez archog, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje komentarze i opinie nie stanowią „rekomendacji” w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z 19.10.2005 ws. informacji stanowiących rekomendacje dot. instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).
Żaba wybacz młodemu
Pytanie powinno brzmieć tak:
Żaba, mam tak jak ty S od 1.31, i pytam po ile oddać, 1.3040 czy 1.3020 czy jeszcze niżej ?
Oczywiście żarcik
Za chwilę jankesi wejdą, coś może się ruszy.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
archog pisze:
Życzę dużo PA przy pokonywaniu tych poziomów
o tym samym pomyślałem...chyba Benek by musiał zepsuć drukarki i ogłosić to w TV żebyśmy do czwartku przedarli się przez wszystkie zasieki między obecnym poziomem a 2740
WesolyMis (Antoni) - ja siedzę w S i liczę że oddam po 3040 ale jak się nie sprawdzi i skoczymy wyżej to po 3200-3220 dołożę więcej do pieca
Ostatnio zmieniony 04 cze 2013, 14:15 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
archog pisze:
Życzę dużo PA przy pokonywaniu tych poziomów
a co to jest PA?
Moje komentarze i opinie nie stanowią „rekomendacji” w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z 19.10.2005 ws. informacji stanowiących rekomendacje dot. instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).