DayTrading: Środa 29.05.2013
Re: DayTrading: Środa 29.05.2013
ja to patrzę w ten sposób że momentum jest silne i słabsze i to odbywa się okresowo, otwarcia giełd wg mnie dostosowują się do tej teorii, tak samo jak dane fundamentalne do analizy technicznej
na chwilę obecną nie mam koncepcji tradingowych - początek dnia, więc
załączam jedynie zdjęcia moich wykresów
usd cad - lustro edka
-- Dodano: śr 29-05-2013, 8:07 --
eur aud
prawdopodobnie realizuje ostatnią falę wzrostową
-- Dodano: śr 29-05-2013, 8:14 --
kabel
i tu mam największy dylemat
wczoraj trochę inny schemat zakładałem
nie wiele brakuje do zmiany trendu,
cały czas balansujemy na LT, jak wspominał Atlanticos
możliwe, że zakończyliśmy ostatnią spadkową falę - w tym przypadku fala 5 najkrótsza z całej dużej piątki
załączam jedynie zdjęcia moich wykresów
usd cad - lustro edka
-- Dodano: śr 29-05-2013, 8:07 --
eur aud
prawdopodobnie realizuje ostatnią falę wzrostową
-- Dodano: śr 29-05-2013, 8:14 --
kabel
i tu mam największy dylemat
wczoraj trochę inny schemat zakładałem
nie wiele brakuje do zmiany trendu,
cały czas balansujemy na LT, jak wspominał Atlanticos
możliwe, że zakończyliśmy ostatnią spadkową falę - w tym przypadku fala 5 najkrótsza z całej dużej piątki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ogolnie cieszy mnie sytuacja eur usd , ale nie cieszy mnie to co panowie wyzej napisali i moje wejscie na rynek z tak duzym opuznienie. Mysle ze TP zostana w 2 wariantach zrealizowane ale moge czuc do siebie zal ze nie wzielem takich rzeczy pod uwage . Oczywiscie pamietam tu aby nie chwalic slonca zanim ono dobije do poludnia .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Moja pozycja na dziś -
edzio - S 1.2880 - TP 1.2750 - SL 1.2910 (ja bez SL)
pozdr
ps. Ciesze sie ze 18 osob obstawia wzrosty na edku, a 4 spadki, bo właśnie dzisiaj lub jutro zgarnę tych 85% kasiorę
pozdr
ps. Ciesze sie ze 18 osob obstawia wzrosty na edku, a 4 spadki, bo właśnie dzisiaj lub jutro zgarnę tych 85% kasiorę

Ostatnio zmieniony 29 maja 2013, 09:25 przez psxor, łącznie zmieniany 1 raz.
psxor pisze:Pozycja na dziś -
pozdr
Widze ze zdania sa bardzo podzielone . Mozna dowiedziec sie o pare szczegolow pana analizy ?
Pozdrawiam
85% no to ladnie stracisz

w którym miejscu przebiega linia szyi dla edka bo nie mam wykresu?
chciwość jest dobra
27.16 na H 1 i taki opor ....
Nie wrzucam tutaj swoich analiz. Przekonamy się do piątku czy zarobie czy nie.3691373 pisze:psxor pisze:Pozycja na dziś -
pozdr
Widze ze zdania sa bardzo podzielone . Mozna dowiedziec sie o pare szczegolow pana analizy ?
Pozdrawiam
nie zrozumiałem zdania:
Chodziło mi bardziej że 85% ludzi obstawia wzrosty, a tylko 15% spadki. A ja napisałem że zgarne tych 85% ludzi kasiore. Proszę czytać ze zrozumieniem. Jak wiemy 90% ludzi na forexie traci.3691373 pisze:85% no to ladnie stracisz
Pozdr
PS. Jak ktoś szuka aktualnie longów na edku, to równie dobrze może wypłacić depo i iść na dziwki, bo przynajmniej jakiś pożytek będzie z tych pieniędzy. Sytuacja podobna do Kabla.
psxor pisze:Nie wrzucam tutaj swoich analiz. Przekonamy się do piątku czy zarobie czy nie.3691373 pisze:psxor pisze:Pozycja na dziś -
pozdr
Pozdrawiam
nie zrozumiałem zdania:Chodziło mi bardziej że 85% ludzi obstawia wzrosty, a tylko 15% spadki. A ja napisałem że zgarne tych 85% ludzi kasiore. Proszę czytać ze zrozumieniem. Jak wiemy 90% ludzi na forexie traci.3691373 pisze:85% no to ladnie stracisz
Pozdr
PS. Jak ktoś szuka aktualnie longów na edku, to równie dobrze może wypłacić depo i iść na dziwki, bo przynajmniej jakiś pożytek będzie z tych pieniędzy. Sytuacja podobna do Kabla.
Zdaje sobie sprawe z tlumaczenia twoich 85% bo gdyby chodzilo o rynek musialbys byc wlascicielem Bahrein w South Arabia .
Co do reszty fajnie jest jak ktos napisze sygnal ale jeszcze fajniej jak go uzasadni . Aktualnie nie biore pana zdania pod uwage nawet gdyby bylo ono trafne .
Sprawa prosta : NIE MA UZASADNIENIA - MOJ TATA MI PODPOWIEDZIAL
Ps . Prosze tez zachowac jezyk . Mozna bylo napisac prostytutki ...
Pozdrawiam
edek
po pokonaniu wspomnianego poziomu nastąpi negacja oznaczeń i droga do górnej TL kanału prawdopodobnie zostaje otwarta.
Jak widać dotarliśmy do bardzo mocnego wsparcia
po pokonaniu wspomnianego poziomu nastąpi negacja oznaczeń i droga do górnej TL kanału prawdopodobnie zostaje otwarta.
Jak widać dotarliśmy do bardzo mocnego wsparcia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.