DayTrading: Środa 29.05.2013
Re: DayTrading: Środa 29.05.2013
no i jada z edkiem ? czy tylko zamkniecie u skosnych ?
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

crok. pisze:no i jada z edkiem ? czy tylko zamkniecie u skosnych ?
Jezeli przebijemy polap z popszedniej srody powinno byc dobrze ... w moim kierunku .
jediemy na górę z edwardem 

zeuss pisze:jediemy na górę z edwardem
Oby

wcześnie jeszcze, za dwie godziny gdzieś powinien rozpocząć faktyczny marszzeuss pisze:jediemy na górę z edwardem
Mozesz napisac dlaczego za lub w dwie godziny . Bardzo mnie zainteresowala ta wypowiedz , dlatego ze robiac swoja analize wychodzi mi okolo 4 godzin roznicy z pana zdaniem .pr7emo pisze:wcześnie jeszcze, za dwie godziny gdzieś powinien rozpocząć faktyczny marszzeuss pisze:jediemy na górę z edwardem
Pozdrawiam i bylbym wdzieczny za odpowiedz.
z doświadczenia wiem że dopiero dzień wstaje, zanim instytucje i gracze indywidualni obliczą co i jak to minie gdzieś do 9:00-10:00
ruch od nocy już był, tak więc jest mniej prawdop. że teraz momentum będzie kontynuowane
od godziny edek już rośnie, a ujek właśnie zaliczył korekte wzrostu
ruch od nocy już był, tak więc jest mniej prawdop. że teraz momentum będzie kontynuowane
od godziny edek już rośnie, a ujek właśnie zaliczył korekte wzrostu
Acha .. Ogolnie wiem ze rynek jest bardziej zywy po otwarciu rynkow europejskich , ale zerkam na inne pary grajac do euro i na rynkach azjatyckich maja dobre ruchy , mozna tez zerknac na sama australie ..pr7emo pisze:z doświadczenia wiem że dopiero dzień wstaje, zanim instytucje i gracze indywidualni obliczą co i jak to minie gdzieś do 9:00-10:00
Pozdrawiam
nie koniecznie, tak jak mówię, jeśli wzrost był rano, zgodnie z sesją azjatycką to możemy być w konsolidacji na początku sesji europejskiej3691373 pisze:ynek jest bardziej zywy po otwarciu rynkow europejskich
true story...pr7emo pisze:nie koniecznie, tak jak mówię, jeśli wzrost był rano, zgodnie z sesją azjatycką to możemy być w konsolidacji na początku sesji europejskiej3691373 pisze:ynek jest bardziej zywy po otwarciu rynkow europejskich
nie chodzi o kwestię otwarcia rynku ale kwestię tego by zająć odpowiednią pozycję a miliony inwestorów właśnie tak sobie robi, zauważ że w trakcie rozpoczęcia sesji amerykańskiej często większe ruchy (nie spowodowane danymi) mają miejsce dopiero w okolicach 16-17
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"