Al Brooks
Re: Al Brooks
Osoby będące klientami NS proszę o kontakt na PW - jestem zainteresowany udziałem w szkoleniu 

witam
czy ktoś nagrywał dzisiejszą część?
czy ktoś nagrywał dzisiejszą część?
Przyznam, że ja po pierwszej części odpuściłem sobie resztę - po pierwsze ze względu na kijową jakość nagrania. Drugą przyczyną było to, że na filestube można bez problemu wygrzebać linki do kompletnego szkolenia Brooksa "Price Action Trading Course" (13 części, 5 GB).. 

Witam, piszesz że można ściągnąć jego kurs z internetu, ja nie potrafiłem znaleść więc go kupiłem, kurs zawiera 53 części a nie jak w Twoim przypadku 13, no i trwa prawie 27 godzin.bankroot pisze:Przyznam, że ja po pierwszej części odpuściłem sobie resztę - po pierwsze ze względu na kijową jakość nagrania. Drugą przyczyną było to, że na filestube można bez problemu wygrzebać linki do kompletnego szkolenia Brooksa "Price Action Trading Course" (13 części, 5 GB)..
Pozdrawiam
Pisałem o częściach archiwum do pobrania a nie o liczbie modułów kursu - tych ostatnich jest rzeczywiście 53.danders pisze:.. kurs zawiera 53 części a nie jak w Twoim przypadku 13

super, ja niestety musiałem sięgnąć do kieszeni i zapłacić za kurs, mam nadzieje że się zwróci w przyszłości