Al Brooks

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
mikolaj2
Gaduła
Gaduła

Re: Al Brooks

Nieprzeczytany post autor: mikolaj2 »

Osoby będące klientami NS proszę o kontakt na PW - jestem zainteresowany udziałem w szkoleniu :-)

robson
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: robson »

witam
czy ktoś nagrywał dzisiejszą część?

bankroot
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: bankroot »

Przyznam, że ja po pierwszej części odpuściłem sobie resztę - po pierwsze ze względu na kijową jakość nagrania. Drugą przyczyną było to, że na filestube można bez problemu wygrzebać linki do kompletnego szkolenia Brooksa "Price Action Trading Course" (13 części, 5 GB).. ;)

danders
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: danders »

bankroot pisze:Przyznam, że ja po pierwszej części odpuściłem sobie resztę - po pierwsze ze względu na kijową jakość nagrania. Drugą przyczyną było to, że na filestube można bez problemu wygrzebać linki do kompletnego szkolenia Brooksa "Price Action Trading Course" (13 części, 5 GB).. ;)
Witam, piszesz że można ściągnąć jego kurs z internetu, ja nie potrafiłem znaleść więc go kupiłem, kurs zawiera 53 części a nie jak w Twoim przypadku 13, no i trwa prawie 27 godzin.
Pozdrawiam

bankroot
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: bankroot »

danders pisze:.. kurs zawiera 53 części a nie jak w Twoim przypadku 13
Pisałem o częściach archiwum do pobrania a nie o liczbie modułów kursu - tych ostatnich jest rzeczywiście 53. ;)

danders
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: danders »

super, ja niestety musiałem sięgnąć do kieszeni i zapłacić za kurs, mam nadzieje że się zwróci w przyszłości :D

ODPOWIEDZ