DayTrading: Czwartek 23.05.2013
Re: DayTrading: Czwartek 23.05.2013
Usd/Pln H4
Nasza rodzima złotówka ponownie zaczęła osłabiać się w stosunku do $. Istnieją spore szanse na osłabianie się złotówki nawet do poziomów 3.3zł. Ponadto klin zwężający będzie dobrą alternatywą dla podaży jak i popytu.
Nasza rodzima złotówka ponownie zaczęła osłabiać się w stosunku do $. Istnieją spore szanse na osłabianie się złotówki nawet do poziomów 3.3zł. Ponadto klin zwężający będzie dobrą alternatywą dla podaży jak i popytu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
maskra na tym bedku c orobia na 50 Fibo hahah
Czesc a gdzie SL?psxor pisze:eur/pln tylko szort, ja już załadowany po uszy, 4.2150 to będą jego maxima ja na 4.20 i 4.21 mam eSki z TP na 4.16, będę sobie trzymał, i tak swap dodatnizibi pisze:panowie jak widzicie PLN ?
pozdr
Nie mam SLa. Ty ustaw jak uważasz, 4.22? 4.2150 nie przebije raczej.zibi pisze:Czesc a gdzie SL?psxor pisze:eur/pln tylko szort, ja już załadowany po uszy, 4.2150 to będą jego maxima ja na 4.20 i 4.21 mam eSki z TP na 4.16, będę sobie trzymał, i tak swap dodatnizibi pisze:panowie jak widzicie PLN ?
pozdr
Oj, duzi chyba mają chillout, kafka, pitu pitu, a co robisz w łykend, nic? to wpadnij do mnie na barbeqiu, ile tam do dragiego? 4 godzinki... Aaaaa... to może po łyskaczu.... Czemu nie... To za premię... Za premię...
A cały detal luka w te ekg z nadzieją. Taka robota.
A cały detal luka w te ekg z nadzieją. Taka robota.

2 x stacja robocza, 2 smartfony, 3 niezależne łącza.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
znów jakaś szansa na znormalizowanie wizerunku sportu w PolsceFinał Ligi Europejskiej w 2015 roku zostanie rozegrany na Stadionie Narodowym w Warszawie - taką decyzję podjął Komitet Wykonawczy UEFA na posiedzeniu w Londynie. Natomiast finał Ligi Mistrzów 2015 odbędzie się w Berlinie
laktor pisze:Bemowo zerknij na maila
a na kablu odbicie od linii 5d L, zastanowiłbym się nad corrida mimo ostatnich danych
Mówiłem Żabka

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
- atlanticos
- Maniak
czy ze zjazdem czy nie...wazne ze kierunek głowny jest ok... pisałem że koniec tygodnia to osłabianie dolara na wszystkich parach to większośc nie słuchała...laktor pisze:laktor pisze:Bemowo zerknij na maila
a na kablu odbicie od linii 5d L, zastanowiłbym się nad corrida mimo ostatnich danych
Mówiłem Żabka![]()

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
pisalem KIWI 8170
cel