DayTrading: Czwartek 23.05.2013
Re: DayTrading: Czwartek 23.05.2013
12930 i czapa na Edku tam TP 

to zobaczymy, jak sie ma to kue do bezroboli ....
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
nic z teg odane lesze 

kocham rzeźnika 40 pipsowa minuta jak ja na to dziś czekałem

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Nowy123 pisze:nic z teg odane lesze
to co TP 1,2655

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak
jak zejdziemy poniżej 2830 to mozesz uznac za sukces...BOCZEK pisze:Nowy123 pisze:nic z teg odane lesze
to co TP 1,2655optymistycznie
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
jak myślicie co dalej dziś z kangurem, bo coś się meczy od dłuższego czasu, będzie realizował lawinę do 0.96, 95?
Aut viam inveniam aut faciam
Jestem zdania ze te spadki, po wypowiedzi bena podyktowane były dalszym dodrukiem, który badź co bądz zmniejsza bezrobocie, dlatego usd się umocnił (rynek ma już w cenie kolejne nowe dolce) , myślę również ze w skutek dalszego spadku bezrobocia edek będzie leciał w dół, o ile inny trup z szafy nie wyskoczy ...
Tak myślę!
Tak myślę!
BOCZEK pisze:Jestem zdania ze te spadki, po wypowiedzi bena podyktowane były dalszym dodrukiem, który badź co bądz zmniejsza bezrobocie, dlatego usd się umocnił (rynek ma już w cenie kolejne nowe dolce) , myślę również ze w skutek dalszego spadku bezrobocia edek będzie leciał w dół, o ile inny trup z szafy nie wyskoczy ...
Przeciez to loteria i na dane z usa najlepiej reaguje ujek... Caly tamten rok nie raz pojawialy sie super mega dane z usa a edek szybowal i szybowal, nawet przed Q3 . Dla mnie kabel i edek up na nowe maxy

jedno drugiemu zaprzecza w twojej wypowiedzi. ekspansywna polityka monetarna kraju (dodruk pieniadza) zawsze prowadzi do deprecjacji waluty krajowej. mianowicie FED drukuje >>> dolar traci. dopoki QE trwa dopoty dolar bedzie osłabiał się. tego sie trzymajmyBOCZEK pisze:Jestem zdania ze te spadki, po wypowiedzi bena podyktowane były dalszym dodrukiem, który badź co bądz zmniejsza bezrobocie, dlatego usd się umocnił (rynek ma już w cenie kolejne nowe dolce) , myślę również ze w skutek dalszego spadku bezrobocia edek będzie leciał w dół, o ile inny trup z szafy nie wyskoczy ...
Ostatnio zmieniony 23 maja 2013, 14:47 przez maniek74, łącznie zmieniany 1 raz.