wczoraj z ropą wyszedłem na slisko,dziś, poczekam....
DayTrading: Czwartek 23.05.2013
Re: DayTrading: Czwartek 23.05.2013
impreza zawsze gdzieś jest, pytanie czy zdążysz odebrać telefon 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak

ejek nie zdołuje tak bardzo jak ujek bo edek bedzie go ciągnął w górę...niestetylaktor pisze:no przecież to są jaja ejek już dawno powinien dołować co jest dzisiaj
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
a który z Panów interesuje się kawą?
siedzi na dołku z 2010 ma ktoś jakieś pomysły? Dalej down czy up...po wypiciu 3 myślę że może wzrastać 
to znasz już liczbę bezroboli w usa, i wiesz co powie mario wieczorem?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak

edek H4 dwie wersje... trzeciej nie przewiduję
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Ta, tutaj połowa to czarodzieje i jasnowidze i widzą co kto powie z wykresuBOCZEK pisze:to znasz już liczbę bezroboli w usa, i wiesz co powie mario wieczorem?
espresso w holandii, przy holandii... to jest to!
opcje na 1,29/950 i 1,30000oo
opcje na 1,29/950 i 1,30000oo
Tak myślę!
Tak myślę!
No no ja też i wiadomo że Arabica 100% ale nie w kwestiach gustów a finansów przekonuje się, że plaga grzyba i tym samym mniejsze zbiory no a spożycie wzrostowe... to powoli w średnim terminie wzrosty.Bemowo pisze:ja lubię mocne espressokryspo_O pisze:a który z Panów interesuje się kawą?siedzi na dołku z 2010 ma ktoś jakieś pomysły? Dalej down czy up...po wypiciu 3 myślę że może wzrastać
BOCZEK>
- kk.dreamer
- Pasjonat

Witam Panowie. Troszkę mnie nie bylo i muszę ogarnąc co się tu wogóle dzieje na rynku. Ale wracam do gry. Na razie robie rozeznanie i snuje plany taktyczne. 
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
jak tam balety w bydgoszczy, jest gdzieś jeszcze podobny club do morlistu???
Tak myślę!
Tak myślę!