zapomnij o tymatlanticos pisze:kiwi H4... zysk do ryzyka wygląda bardzo obiecująco...
masz eur aud, pamiętasz?
zapomnij o tymatlanticos pisze:kiwi H4... zysk do ryzyka wygląda bardzo obiecująco...
tego nie tykam...Bemowo pisze:zapomnij o tymatlanticos pisze:kiwi H4... zysk do ryzyka wygląda bardzo obiecująco...
masz eur aud, pamiętasz?
atlanticos pisze:dla tych co nie widzieli wykres edka z projekcją który pokazywałem wczoraj wieczorem... proponuję się zastanowić gdzie jesteśmy i gdzie możemy zawędrować i mniej czytać analiz na stronach brokerskich gdzie 90% analityków widzi tylko rgr'a na d1 tak wielkiego że chyba przesłania im resztę wykresu![]()
Szkoda że nie wytrzymałem presji tego co wczoraj obstawiałempsxor pisze: psxor pisze:Na Kabelku jaki TP jest taki bardzo rozsądny? 1.5030 ? czy ile? bo właśnie załadowałęm się najgrubszą eSką w swojej karierze na 1.5170
Bemowo pisze: to lepiej ją wyłącz
psxor pisze:Nie nie, ustawiłem TP na 1.5030, sądzę że tam dolecimy, jutro/czwartek. Jestesmy w mocnym trendzie spadkowym. Dodatkowo jak jutro benek powie coś miłego to i kabel i edek sie spier... w dół opórPo dzisiejszych danych o inflacji w GBP, ten pociąg już ruszył ze stacji. Ja do niego wsiadłem. Ryzyk fizyk. Tak samo na edku załadowany po uszy w shorty.
emlem pisze:Jak myślicie co będzie po FOMC o 19:00. Dolar się umocni?
psxor pisze:Myślę że jutro się umocni, przynajmniej ja tak uważam i tak gram. Czas pokaże.
Post21 maja 2013, 17:39
xPabloo pisze:Na AUD/USD 30m rysuje się prawe ramie, czy może się mylę ?
Przyznam, że z forexem mam do czynienia od niedawna i chciałbym potwierdzić swe przypuszczenia zanim kliknę sell.
psxor pisze: z tp na 0.9700 sl 0.9850
atlanticos pisze:dla tych co nie widzieli wykres edka z projekcją który pokazywałem wczoraj wieczorem... proponuję się zastanowić gdzie jesteśmy i gdzie możemy zawędrować i mniej czytać analiz na stronach brokerskich gdzie 90% analityków widzi tylko rgr'a na d1 tak wielkiego że chyba przesłania im resztę wykresu![]()
ten pociąg jedzie przez Śródmieście, nie skręca na BEMOWOBemowo pisze:atlanticos pisze:dla tych co nie widzieli wykres edka z projekcją który pokazywałem wczoraj wieczorem... proponuję się zastanowić gdzie jesteśmy i gdzie możemy zawędrować i mniej czytać analiz na stronach brokerskich gdzie 90% analityków widzi tylko rgr'a na d1 tak wielkiego że chyba przesłania im resztę wykresu![]()
Niegrzeczny Atlanticos, pociąg rusza pojedzie bez Kermita