przeciesz pisalem ze trzymam S to o co chodzi chce w koncu zamknac te pozycje juz za dlugo kisze je moze to ten dzien myslalem ze dzis benek cos nakreci ale nic nie nakrecil zobaczymyZielonaMgielka pisze:Nowy ale ty w kulki lecisz.Nowy123 pisze:zastapmnie pisze:no to DAX i S&P już nie wrócą w tym roku... jasna cholera, czemu ja nie siedzę w longu na indeksach...
zaraz wracamy na SP500 ja juz mam 1675 srednie na SP500 kisz je juz za dlugo niech jada w dol i zamkna z zyskie mw koncuale na EDKU sie nie spodziewalem takiego zjazdu
z 12988
Jescze niedawno krzyczales KOREKTA!! kiedy sprzedawales po 1600 a teraz tylko usredniasz martyngalem.
To jest rynek byka i wiekszosc sprzedajacych zostanie z kwitkiem w reku. Powtarzam sie jak zdarta plyta od paru tygodni
DayTrading: Środa 22.05.2013
Re: DayTrading: Środa 22.05.2013
-
Bemowo
taki targecik dla kabelka, już na 90%
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ZielonaMgielka
- Maniak

Usredniasz od 1600 a dzis krecisz ze masz srednia 1675.Nowy123 pisze: przeciesz pisalem ze trzymam S to o co chodzi chce w koncu zamknac te pozycje juz za dlugo kisze je moze to ten dzien myslalem ze dzis benek cos nakreci ale nic nie nakrecil zobaczymy
Nadal brniesz w zaparte twierdzac ze masz pozycje w rynku i to prawie na zielono.
Czy ja jestem glupi i zle licze?
Kiedys Cie rynek nauczy brac straty kiedy sa jeszcze nie wielkie
Ostatnio zmieniony 22 maja 2013, 17:03 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 2 razy.
Nowy 123 a po co klikałeś że obracasz na L !!!
- harymilloki
- Maniak

to chyba jakaś podpucha... Coś mi tu śmierdzi...
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
ZielonaMgielka pisze:Kiedys Cie rynek nauczy brac straty kiedy sa jeszcze nie wielkieNowy123 pisze: przeciesz pisalem ze trzymam S to o co chodzi chce w koncu zamknac te pozycje juz za dlugo kisze je moze to ten dzien myslalem ze dzis benek cos nakreci ale nic nie nakrecil zobaczymy
spoko na Dax tak nie gram tam inny kwotowania i od razu na Be daje SL a ja kidzie w dobra strone to na zysk i czekam na SP500 troche przynam mnie przewiezli w czasie
- ZielonaMgielka
- Maniak

Spoko.. Tylko kiedy bedziesz musial rzucic recznik. Obys sie w pore opamietalNowy123 pisze:ZielonaMgielka pisze:Kiedys Cie rynek nauczy brac straty kiedy sa jeszcze nie wielkieNowy123 pisze: przeciesz pisalem ze trzymam S to o co chodzi chce w koncu zamknac te pozycje juz za dlugo kisze je moze to ten dzien myslalem ze dzis benek cos nakreci ale nic nie nakrecil zobaczymy
spoko na Dax tak nie gram tam inny kwotowania i od razu na Be daje SL a ja kidzie w dobra strone to na zysk i czekam na SP500 troche przynam mnie przewiezli w czasieliczylem na maj
na korekte najpozniej do polowy ale coz takei zycie
-
Bemowo
korekta
dojechaliśmy tam, gdzie zakładałem to kilkanaście dni wcześniej
dojechaliśmy tam, gdzie zakładałem to kilkanaście dni wcześniej
ZielonaMgielka pisze:Usredniasz od 1600 a dzis krecisz ze masz srednia 1675.Nowy123 pisze: przeciesz pisalem ze trzymam S to o co chodzi chce w koncu zamknac te pozycje juz za dlugo kisze je moze to ten dzien myslalem ze dzis benek cos nakreci ale nic nie nakrecil zobaczymy
Nadal brniesz w zaparte twierdzac ze masz pozycje w rynku i to prawie na zielono.
Czy ja jestem glupi i zle licze?
Kiedys Cie rynek nauczy brac straty kiedy sa jeszcze nie wielkie
bo bralem dzis na tym podbiciu pod FED za duzo juz mam tego nazbierane
-- Dodano: śr 22-05-2013, 17:06 --
Spoko.. Tylko kiedy bedziesz musial rzucic recznik. Obys sie w pore opamietalZielonaMgielka pisze:Nowy123 pisze:Kiedys Cie rynek nauczy brac straty kiedy sa jeszcze nie wielkieNowy123 pisze: przeciesz pisalem ze trzymam S to o co chodzi chce w koncu zamknac te pozycje juz za dlugo kisze je moze to ten dzien myslalem ze dzis benek cos nakreci ale nic nie nakrecil zobaczymy
spoko na Dax tak nie gram tam inny kwotowania i od razu na Be daje SL a ja kidzie w dobra strone to na zysk i czekam na SP500 troche przynam mnie przewiezli w czasieliczylem na maj
na korekte najpozniej do polowy ale coz takei zycie
wiem wiem ale to jedno konto mam gdzie tylko na indeksach gram spoko rzucę ręcznik to napisze
Jak tam Panowie dzisiejszy dzień? przepraszam, musiałem, bo to najlepszy dzień w tym miesiącu