DayTrading: Środa 22.05.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 23 maja 2013, 00:18

Wzrost
23
62%
Bez zmian
2
5%
Spadek
12
32%

Liczba głosów: 37

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 22.05.2013

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

ZielonaMgielka pisze:
Nowy123 pisze:
zastapmnie pisze:no to DAX i S&P już nie wrócą w tym roku... jasna cholera, czemu ja nie siedzę w longu na indeksach...

zaraz wracamy na SP500 ja juz mam 1675 srednie na SP500 kisz je juz za dlugo niech jada w dol i zamkna z zyskie mw koncu :) ale na EDKU sie nie spodziewalem takiego zjazdu ;) z 12988
Nowy ale ty w kulki lecisz.

Jescze niedawno krzyczales KOREKTA!! kiedy sprzedawales po 1600 a teraz tylko usredniasz martyngalem. :)
To jest rynek byka i wiekszosc sprzedajacych zostanie z kwitkiem w reku. Powtarzam sie jak zdarta plyta od paru tygodni :mrgreen:
przeciesz pisalem ze trzymam S to o co chodzi chce w koncu zamknac te pozycje juz za dlugo kisze je moze to ten dzien myslalem ze dzis benek cos nakreci ale nic nie nakrecil zobaczymy :wink:

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

taki targecik dla kabelka, już na 90%
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

Nowy123 pisze: przeciesz pisalem ze trzymam S to o co chodzi chce w koncu zamknac te pozycje juz za dlugo kisze je moze to ten dzien myslalem ze dzis benek cos nakreci ale nic nie nakrecil zobaczymy :wink:
Usredniasz od 1600 a dzis krecisz ze masz srednia 1675.
Nadal brniesz w zaparte twierdzac ze masz pozycje w rynku i to prawie na zielono.
Czy ja jestem glupi i zle licze?

Kiedys Cie rynek nauczy brac straty kiedy sa jeszcze nie wielkie :)
Ostatnio zmieniony 22 maja 2013, 17:03 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
speedpips
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: speedpips »

Nowy 123 a po co klikałeś że obracasz na L !!!

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

to chyba jakaś podpucha... Coś mi tu śmierdzi...
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

ZielonaMgielka pisze:
Nowy123 pisze: przeciesz pisalem ze trzymam S to o co chodzi chce w koncu zamknac te pozycje juz za dlugo kisze je moze to ten dzien myslalem ze dzis benek cos nakreci ale nic nie nakrecil zobaczymy :wink:

spoko na Dax tak nie gram tam inny kwotowania i od razu na Be daje SL a ja kidzie w dobra strone to na zysk i czekam na SP500 troche przynam mnie przewiezli w czasie ;) liczylem na maj :) na korekte najpozniej do polowy ale coz takei zycie

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

Nowy123 pisze:
ZielonaMgielka pisze:

spoko na Dax tak nie gram tam inny kwotowania i od razu na Be daje SL a ja kidzie w dobra strone to na zysk i czekam na SP500 troche przynam mnie przewiezli w czasie ;) liczylem na maj :) na korekte najpozniej do polowy ale coz takei zycie
Spoko.. Tylko kiedy bedziesz musial rzucic recznik. Obys sie w pore opamietal :)

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

korekta

dojechaliśmy tam, gdzie zakładałem to kilkanaście dni wcześniej

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

ZielonaMgielka pisze:
Usredniasz od 1600 a dzis krecisz ze masz srednia 1675.
Nadal brniesz w zaparte twierdzac ze masz pozycje w rynku i to prawie na zielono.
Czy ja jestem glupi i zle licze?

bo bralem dzis na tym podbiciu pod FED za duzo juz mam tego nazbierane :oops:

-- Dodano: śr 22-05-2013, 17:06 --
ZielonaMgielka pisze:
Nowy123 pisze:

Spoko.. Tylko kiedy bedziesz musial rzucic recznik. Obys sie w pore opamietal :)[/quote]

wiem wiem ale to jedno konto mam gdzie tylko na indeksach gram spoko rzucę ręcznik to napisze :)

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

Jak tam Panowie dzisiejszy dzień? przepraszam, musiałem, bo to najlepszy dzień w tym miesiącu :P

Zablokowany