ForexTig3r pisze:Nowy123, ProTrader, wymiatacz
![]()
![]()
nie ma mnie tam

ForexTig3r pisze:Nowy123, ProTrader, wymiatacz
![]()
![]()
też mi się to kłuciłolaktor pisze:
połUdniowego skoro się już tak tu wszyscy poprawiamyCo do h4 wydaje mi się że ma jeszcze nieco mocy up. Z drugiej strony jak dla mnie to jeszcze w tym a najpóźniej w następnym tygodniu mocne południe ujka.
wyjątkowo się zgodzę, nie sądzę aby większe wzrosty nastąpiły. Maksymalny podjazd jeszcze do wskazanego poziomuSoulMan pisze:Co sądzicie o Ejku?
To jest mój ruch.
Wejście: 133,19
TP: 132,70
SL: 133,30
Dlaczego wyjątkowo?Bemowo pisze:wyjątkowo się zgodzę, nie sądzę aby większe wzrosty nastąpiły. Maksymalny podjazd jeszcze do wskazanego poziomuSoulMan pisze:Co sądzicie o Ejku?
To jest mój ruch.
ja chwilowo patrzę na to z zadumą i nie wiem gdzie się zatrzyma, dwa dni prowzrostowe zdecydowanie intensywniejsze niż na edku czy euraud, wydawało mi się że z konsoli powinno wyjść dołem a jednak uparcie zwyżkuje, tym samym nadal uważam że będzie mocne odbicie down ale za cholerę nie widzę kiedy.ForexTig3r pisze:Poproszę analizy EURGBP
-- Dodano: 22 maja 2013, 13:11 --
Poproszę analizy EURGBP
wszystko zależy co zrobi UJ i EUR USDBemowo pisze:wyjątkowo się zgodzę, nie sądzę aby większe wzrosty nastąpiły. Maksymalny podjazd jeszcze do wskazanego poziomuSoulMan pisze:Co sądzicie o Ejku?
To jest mój ruch.
??????????????????????????????//ForexTig3r pisze:Poproszę analizy EURGBP
-- Dodano: 22 maja 2013, 13:11 --
Poproszę analizy EURGBP