DayTrading: Środa 22.05.2013
Re: DayTrading: Środa 22.05.2013
to leca na 12973
gornaje bandy czy zatrzymaj sie nam na 12960

po mojemu odpowiednik wskazanej świecy dzisiaj rysujemy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
przepraszam że pytam, ale czy Ty masz dysleksje lub inną przypadłość? ja naprawdę nie rozumiem tego zdania mimo szczerych chęci i uwierz że nie piszę tego złośliwie.... chyba nie jest ciężko przeczytać dwa razy co się napisało i zrobić ewentualną korektę... przecież to jak piszesz czy się wysławiasz świadczy w jakimś stopniu o TobieNowy123 pisze:gornaje bandy czy zatrzymaj sie nam na 12960
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- harymilloki
- Maniak
Na USD/JPY jest możliwość kierunku połódniowego na H4 jedna ze świeczek tak przemawia... Na eur/usd odbiliśmy się od fibo 61.8. Sytuacja zapowiada się ciekawie.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
poprawie sie pisze szybko jak i szybko sie reaguje na FX i enter, literowki czesto mam ale poprawie sieatlanticos pisze:przepraszam że pytam, ale czy Ty masz dysleksje lub inną przypadłość? ja naprawdę nie rozumiem tego zdania mimo szczerych chęci i uwierz że nie piszę tego złośliwie.... chyba nie jest ciężko przeczytać dwa razy co się napisało i zrobić ewentualną korektę... przecież to jak piszesz czy się wysławiasz świadczy w jakimś stopniu o TobieNowy123 pisze:gornaje bandy czy zatrzymaj sie nam na 12960

Ostatnio zmieniony 22 maja 2013, 12:41 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
- ForexTig3r
- Maniak
Tak, na XTB już o tym mówili....Bemowo pisze:edek- możliwe, że zakończyliśmy falę (IV)
Nawet w odpowiedzi na to ...Nowy123 pisze:poprawie sie pisze szybko jak i szybko sie reaguje na FX i enter, literowki czesto mam ale poprawie sieatlanticos pisze:przepraszam że pytam, ale czy Ty masz dysleksje lub inną przypadłość? ja naprawdę nie rozumiem tego zdania mimo szczerych chęci i uwierz że nie piszę tego złośliwie.... chyba nie jest ciężko przeczytać dwa razy co się napisało i zrobić ewentualną korektę... przecież to jak piszesz czy się wysławiasz świadczy w jakimś stopniu o TobieNowy123 pisze:gornaje bandy czy zatrzymaj sie nam na 12960

Ostatnio zmieniony 22 maja 2013, 13:02 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线

harymilloki pisze:Na USD/JPY jest możliwość kierunku połódniowego na H4 jedna ze świeczek tak przemawia... Na eur/usd odbiliśmy się od fibo 61.8. Sytuacja zapowiada się ciekawie.
połUdniowego skoro się już tak tu wszyscy poprawiamy

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
usd cad,
kluczowy moment.
po pokonaniu podstawy spadającej gwiazdy oznaczenia nabiorą mocy - może to także wpłynąć na dalsze losy edka, - czyli spadki
kluczowy moment.
po pokonaniu podstawy spadającej gwiazdy oznaczenia nabiorą mocy - może to także wpłynąć na dalsze losy edka, - czyli spadki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ForexTig3r
- Maniak

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线